Eva Mendes şi Ryan Gosling vor deveni părinţi pentru a doua oară

Mai multe surse au declarat pentru US Weekly că actriţa americană Eva Mendez, care este partenera de viaţă a actorului Ryan Gosling, este însărcinată cu al doilea copil, cei doi având deja o fetiţă împreună, relatează Huffington Post.

3383 afișări
Imaginea articolului Eva Mendes şi Ryan Gosling vor deveni părinţi pentru a doua oară

Eva Mendes şi Ryan Gosling vor deveni părinţi pentru a doua oară

Eva a devenit mamă pentru prima oară în 2014, când s-a născut fetiţa cuplului, Esmeralda, acum în vârstă de un an şi câteva luni.

În luna octombrie a anului trecut, actriţa declara într-un interviu că micuţa a inspirat-o să ia o pauză de la lumina reflectoarelor şi să se concentreze pe viaţa de familie.

"Dacă mă întreb cu ce să mă îmbrac sau dacă să mă angajez într-un anumit proiect, tot ce trebuie să fac este să mă gândesc la fiica mea şi la chipul ei, apoi ştiu răspunsul. Ea este inspiraţia mea şi echilibrul meu", declarase Mendes anul trecut.

Actriţa a explicat alegerea numelui pentru fetiţă, anul trecut, când a recunoscut că atât ea, cât şi Ryan, sunt fanii animaţiei "Cocoşatul de la Notre Dame", în care personajul feminin poartă numele Esmeralda.

"Ne-am îndrăgostit de nume, de animaţie şi de carte... şi într-un fel, tot revenea la noi. De fapt, este un nume latin foarte popular, aşa că le vine foarte uşor membrilor din familia mea, care încă nu ştiu engleza, să pronunţe numele fetiţei. Ăsta a fost un factor decisiv", declarase Eva Mendes.

Mendes şi Gosling s-au întâlnit pe platourile de filmare, în 2011, când au lucrat împreună la filmul "The Place Beyond The Pines / Destine la Răscruce". Cei doi ţin foarte mult la viaţa privată a micuţei, iar până acum nu au făcut publică nicio poză în care să apară copilul.

Născută pe 5 martie 1974, Eva Mendes a urmat studii de marketing la California State University, la care a renunţat însă pentru a studia actoria. Este cunoscută din filme precum "Zi de instrucţie/ Training Day" (2001), "Noaptea e a noastră/ We Own the Night" (2007), "Demon pe două roţi/ Ghost Rider" (2007) şi "Păcatele unui poliţist - Ultimul apel: New Orleans" (2009).

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici. Recent, starul canadian a jucat şi în câteva producţii considerate comerciale, cu succes în special la publicul feminin, precum "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" şi "The Place Beyond the Pines".

Recent, Ryan Gosling s-a lansat în regia de film şi a realizat lungmetrajul "Lost River", în care joacă şi partenera sa de viaţă, Eva Mendes.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici