Eveniment INCREDIBIL: O bunică a devenit MAMĂ, deşi folosea metode contraceptive

O bunică a devenit mamă, evenimentul fiind cu atât mai neaşteptat cu cât aceasta utiliza metode contraceptive pentru a evita o sarcină oricum improbabilă.

10757 afișări
Imaginea articolului Eveniment INCREDIBIL: O bunică a devenit MAMĂ, deşi folosea metode contraceptive

Eveniment INCREDIBIL: O bunică a devenit MAMĂ, deşi folosea metode contraceptive (Imagine: Shutterstock)

Debbie Hughes (53 de ani) a devenit mamă, deşi singurii copii pe care se aştepta să îi mai crească la această vârstă erau cei ai fiului său cel mare, informează Daily Mail.

Femeia folosea pilula contraceptivă, dar acest fapt nu a împiedicat-o să rămână însărcinată.

Momentul în care a aflat că aşteaptă un copil s-a petrecut atunci când, tachinată de fiul ei că ar putea fi însărcinată din pricina kilogramelor în plus pe care le acumulase, femeia a efectuat un test de sarcină.

"Am dat deja naştere la trei copii şi credeam că acele zile s-au încheiat pentru totdeauna", a susţinut proaspăta mamă. "Luam pilula contraceptivă doar pentru a fi sigură, dar niciodată nu mi-am imaginat că aş putea rămâne însărcinată la vârsta mea. Sunt bunică şi ador să am grijă de nepoatele mele - nu am crezut vreodată că voi avea grijă de un alt copil al meu", a adăugat Debbie Hughes.

VEZI AICI IMAGINI CU BUNICA CE A DEVENIT MAMĂ

Ea a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, Kyle, care este cu 26 de ani mai mic decât fratele său Mark. "Am fost foarte îngrijorată din pricina vârstei, nu ştiam dacă voi putea duce sarcina la bun sfârşit, existând şansa să pierd copilul sau să nasc prematur, dar m-am simţit incredibil de sănătoasă întreaga perioadă", a declarat Hughes.

Femeia a povestit ce a simţit în momentul în care l-a ţinut prima dată în braţe pe Kyle: "A fost uimitor să-l ţin în braţe, am simţit aceeaşi dragoste pe care am simţit-o cu ceilalţi copii ai mei. Obosesc mai repede decât o făceam înainte, dar ador să fiu mamă din nou".

Înainte de Kyle, femeia a născut doi băieţi, Mark (26 de ani) şi Brandon (11 ani), şi o fată, Hayley, care a murit înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

Debbie Hughes este bunica fetelor lui Mark, Lydia (2 ani) şi Nicole (3 ani).


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici