"Faimos pentru 15 minute". Cum a reuşit un tânăr din New York să convingă sute de oameni că este celebru - VIDEO

Un tânăr de 21 de ani din New York a cunoscut celebritatea pentru 15 minute, conform zicalei, acesta reuşind să păcălească sute de oameni pe care i-a făcut să creadă că este o vedetă.

13400 afișări
Imaginea articolului "Faimos pentru 15 minute". Cum a reuşit un tânăr din New York să convingă sute de oameni că este celebru - VIDEO

A cunoscut faima pentru 15 minute. Cum a reuşit un tânăr din New York să păcălească sute de oameni (Imagine: Captură video)

Brett Cohen, un student în vârstă de 21 de ani se poate mândri cu o performanţă cel puţin hilară. Tânărul a reuşit să se fotografieze şi să socializeze cu aproximativ 300 de persoane care au crezut că este o celebritate, scrie Daily Mail.

Gluma lui Cohen a fost făcută pentru a scoate în evidenţă cât de fascinat poate fi publicul de un star. Înconjurat de paparrazzi care l-au fotografiat din toate unghiurile, studentul şi-a intrat foarte bine în rol şi chiar a îndemnat câţiva "spectatori" să i se alăture la pozat.

Plimbarea lui Brett prin Times Square a început chiar din faţa studiourilor postului de televiziune NBC, de unde acesta a fost însoţit de doi bodyguarzi, trei cameramani şi patru fotografi. Planul farsei a fost bine pus la punct de către Cohen şi prietenul său Edward Strum.

Pe măsură ce se apropie de centrul pieţei Cohen este observat de trecători, iar lumea în jurul său începe să freamăte, în timp ce mici grupuri de adolescente ţipă şi chicotesc la adresa presupusului star. Numeroase persoane, între care foarte mulţi tineri, s-au fotografiat cu studentul de 21 de ani, unii dintre ei având reacţii stereotipice la vederea unei celebrităţi.

"Cred că este o persoană excelentă. Cred că va avea o carieră şi un viitor prosper în industria cinematografică", spune un bărbat despre atenţia de care beneficiază Cohen.

Brett Cohern mergând pe strada acompaniat de bodyguarzi

"Tocmai m-am pozat cu el şi mă simt specială. Nu pot să spun decât că este superb", exclamă o tânără entuziasmată că a putut obţine o fotografie cu Brett Cohen.

Deşi experimentul s-a dovedit a fi un succes, tânărul recunoaşte că la un moment dat, atunci când grupul de oameni care îl admira tot începuse să se mărească, a existat temerea ca nu cumva agitaţia să atragă atenţia forţelor de ordine. O intervenţie a acestora ar fi stricat tot planul. Deşi nu este nici un cântăreţ cunoscut, nici o vedetă cinematografică, Cohen a devenit peste noapte destul de cunoscut după această farsă.

"A fost un experiment social care mi-a confirmat teoria conform căreia societatea din ziua de astăzi este pur şi simplu obsedată de celebrităţi. La mijlocul farsei am fost puţin îngrijoraţi de felul în care evoluează proiectul nostru, pentru că toată vâlva care se crease ar fi putut atrage atenţia forţelor de ordine. La un moment dat cred că am reuşit să înţeleg prin ceea ce trec vedetele zilnic. Oamenii tot veneau şi veneau la mine pentru a se fotografia, iar la final cred că am făcut o întindere musculară la faţă de la atâta zâmbit.

Până şi doi poliţişti au venit la mine la un moment dat, eram foarte nervos, dar îşi doreau doar să facă o poză. A fost foarte dificil pentru a putea încheia experimentul deoarece oamenii nu se opreau, ne urmăreau constant", a declarat Brett Cohen pentru postul de televiziune ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici