Fanii lui Kim Kardashian, îngrijoraţi că vedeta şi-ar fi „scos mai multe coaste”. Motivul din spatele teoriilor unei noi operaţii estetice

Vedeta americană Kim Kardashian a participat la ediţia de anul acesta a Met Gala de la New York, SUA, un eveniment exclusivist supranumit "Oscarurile Coastei de Est", şi a stârnit motive de îngrijorare în rândul fanilor, după ce aceştia au observat ceva schimbat la corpul său, transmite Cosmopolitan.

2011 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Kim Kardashian, îngrijoraţi că vedeta şi-ar fi „scos mai multe coaste”. Motivul din spatele teoriilor unei noi operaţii estetice

Star-ul american, în vârstă de 38 de ani, a apărut pe covorul roşu într-o ţinută special creată de designer Thierry Mugler, rochia inedită necesitând opt luni pentru a fi creată. „Udă şi picurând, acesta este look-ul în seara asta”, a spus Kardashian pentru E! News.

Rochia în sine – prima creaţie a lui Mugler în ultimii 20 de ani – a fost inspirată de actriţele Raquel Welch şi Sophia Loren, potrivit unui mesaj postat de Twitter de Kardashian. Ţinuta a fost făcută din latex şi mărgele transparente, pentru a crea impresia că vedeta tocmai a ieşit din apele învolburate ale unui ocean.

Acestea fiind spuse, unii dintre fanii lui Kardashian sunt de părere că talia sa foarte îngustă a eclipsat ţinuta inedită, aceştia fiind îngrijoraţi de sănătatea sa şi de mesajul pe care îl transmite milioanelor de fete şi femei care o urmăresc zilnic, relatează Cosmopolitan.

După ce Kim a publicat poze cu ţinuta sa pe reţeaua socială Instagram, fanii săi au inundat secţiunea de comentarii, aceştia fiind îngrijoraţi de modul în care arată vedeta lor preferată. Motivul? Talia aparent schimbată a lui Kardashian. Aşadar, un utilizator care a scris „această talie este ţelul meu în viaţă” a pornit un val de comentarii, care mai de care mai surprinzătoare. Unul dintre primele răspunsuri la comentariu a fost „asta se întâmplă când îţi scoţi mai multe coaste”.

Alţi utilizatori au fost de acord, adăugând că „oricât de mult efort fizic ar face sau oricâte diete ar urma, Kim nu şi-ar putea schimba atât de radical corpul” şi că, mai mult ca sigur, este vorba despre o „intervenţie chirurgicală”.

Într-adevăr, talia vedetei arată extrem de îngustă, dar acest lucru ar putea fi datorat şi unui corset foarte strâns şi căptuşeală în jurul şoldurilor pentru exagera forma corpului. Totodată, Kardashian nu a declarat niciodată că şi-ar fi scos coastele, iar antrenorul ei personal, Melissa Alcantara, susţine că vedeta face efort fizic şase zile pe săptămână.

Kim Kardashian este foarte deschisă cu privire la operaţiile estetice pe care şi le-a făcut, încă de la începutul carierei sale în 2007. O fană a botox-ului, Kardashian a încercat să se injecteze singură, chiar într-un unul dintre episoadele faimosului serial reality „Keeping Up With The Kardashians”. Diferenţele sunt foarte vizibile, în special asupra nasului şi structura generală a feţei sale.

Totodată, numeroşi experţi şi jurnalişti speculează că vedeta şi-ar fi operat şoldurile, picioarele şi posteriorul. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici