Cât te costă să depui flori la mormântul lui Michael Jackson?

Fanii lui Michael Jackson trebuie să achite o taxă dacă doresc să depună flori în interiorul mausoleului unde este înmormântat artistul american, administratorii cimitirului Forest Lawn din Glendale, Los Angeles, impunând suma de trei dolari pentru fiecare buchet de flori depus, informează tmz.com.

221 afișări
Imaginea articolului Cât te costă să depui flori la mormântul lui Michael Jackson?

Fanii lui Michael Jackson, taxaţi cu trei dolari pentru a putea depune flori la mormântul starului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ, conducerea cimitirului Forest Lawn din Glendale, o suburbie a oraşului Los Angeles, unde a fost înmormântat Michael Jackson, a luat decizia de a demola scena unde fanii artistului puteau, în trecut, să depună buchete de flori şi diverse daruri în memoria cântăreţului decedat.

Conducerea cimitirului a hotărât, totodată, să adopte o nouă politică în ceea ce priveşte darurile şi obiectele depuse în memoria artistului, permiţându-le în continuare fanilor să le aducă, atât timp cât acceptă să plătească o taxă şi respectă anumite reguli.

Potrivit noii politici, care a intrat imediat în vigoare, fanii cântăreţului vor putea să depună în continuare daruri în interiorul mausoleului - unde aceştia nu au voie să facă fotografii - contra sumei de trei dolari şi numai dacă darurile lor vor consta în buchete de flori.

Ursuleţii de pluş, posterele, fotografiile înrămate şi lumânările vor fi aruncate la coşul de gunoi. În plus, dacă administratorii cimitirului Forest Lawn vor constata că în interiorul mausoleului nu mai există spaţiu pentru depozitarea buchetelor de flori, acestea vor trebui să înfrunte vitregia naturii, urmând să fie depuse în afara zidurilor mausoleului.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere". La începutul acestui an, Conrad Murray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentru omucidere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici