Festivalul Rock the City, mutat din nou în Piaţa Constituţiei din Capitală

Festivalul Rock the City, care urma să se desfăşoare la Romexpo, potrivit unui anunţ făcut în aprilie, revine în Piaţa Constituţiei, locul anunţat iniţial, în martie, organizatorii motivându-şi decizia prin oferta de activităţi suplimentare la eveniment.

426 afișări
Imaginea articolului Festivalul Rock the City, mutat din nou în Piaţa Constituţiei din Capitală

Festivalul Rock the City, mutat din nou în Piaţa Constituţiei din Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

"Schimbarea locaţiei a survenit în urma unor activităţi suplimentare pe care le vom propune publicului. În fiecare zi de festival, în Piaţa Constituţiei, înainte de programul de concert, va avea loc o reprezentaţie auto cu maşina Lancer EVO 10 care a participat la Campionatul Naţional de Raliu. Totodată, publicul va avea ocazia pe perioada festivalului să beneficieze de un test drive cu maşinile din categoria Mitsubishi Lancer Evolution Street", se arată în comunicatul organizatorilor, D&D East Entertainment.

Festivalul Rock the City, în cadrul căruia vor cânta, printre alţii, Judas Priest, Whitesnake, Mike & The Mechanics, Prodigy, Papa Roach, Hatebreed şi Therapy?, se va desfăşura între 1 şi 3 iulie.

Trupele româneşti anunţate care vor cânta la Rock the City sunt Trooper, Monarchy, VooDoo şi Metrock.

Biletele pentru fiecare din zilele festivalului costă 125 de lei (Normal Circle) şi 185 de lei (Golden Circle), iar abonamentele - 180 de lei (Normal Circle) şi, respectiv, 280 de lei (Golden Circle) şi se vând în reţeaua Eventim.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici