Filmul de animaţie "Păsări libere", din 15 noiembrie în cinematografele din România

Filmul de animaţie "Păsări libere/ Free Birds", regizat de Jimmy Hayward şi cu Owen Wilson, Woody Harrelson şi Amy Poehler în rolurile principale, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 15 noiembrie, informează distribuitorul, MediaPro Distribution.

1236 afișări
Imaginea articolului Filmul de animaţie "Păsări libere", din 15 noiembrie în cinematografele din România

Filmul de animaţie "Păsări libere", din 15 noiembrie în cinematografele din România

Jake (a cărui voce este asigurată de actorul Woody Harrelson) este un curcan războinic a cărui misiune este aceea de a schimba istoria şi de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere tradiţia care le pune viaţa în pericol.

Filmul de animaţie prezintă la început viaţa într-o mică fermă de curcani, unde păsările sunt fericite doar pentru că au mâncare pe săturate. Notă discordantă face numai Reggie (Owen Wilson), un curcan ager la minte şi fără poftă de mâncare, marginalizat de confraţii lui.

Însă viaţa lui Reggie se schimbă radical în momentul în care preşedintele Statelor Unite îl adoptă ca animal de companie pentru fiica lui. Acest lucru înseamnă că va duce o viaţă în puf, cu pizza la discreţie şi televizor la dispoziţie. Dar când în sfârşit îşi găseşte locul, Reggie se pomeneşte implicat într-o misiune de maximă importanţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici