Filmul dedicat lui Michael Jackson va avea premiera simultan în mai multe oraşe - VIDEO

Filmul "This is it", dedicat memoriei lui Michael Jackson - decedat în luna iunie -, ce include înregistrări de la ultimele sale repetiţii şi colaje cu imagini surprinse în culise, va fi lansat simultan în peste 15 oraşe din întreaga lume, luna viitoare.

595 afișări
Imaginea articolului Filmul dedicat lui Michael Jackson va avea premiera simultan în mai multe oraşe - VIDEO

Filmul dedicat lui Michael Jackson va avea premiera simultan în mai multe oraşe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

This Is It» va avea premiera pentru marele public pe 28 octombrie şi va rula doar două săptămâni. Chiar dacă filmele de la Hollywood se bucură frecvent de premiere în mai multe oraşe din lume, acestea sunt rar simultane", au declarat reprezentanţi ai Sony Pictures.

Astfel, "This Is It" va avea premiera simultan, pe 27 octombrie, în peste 15 oraşe, inclusiv New York, Rio de Janeiro, Londra, Berlin, Seul.

Evenimentele de lansare vor include transmisiuni prin satelit de la Hollywood, prezentând vedetele care sosesc pe covorul roşu, la premiera din Los Angeles.

Premiera londoneză va avea loc pe 28 octombrie, imediat după miezul nopţii, ora locală.

La Bucureşti, premiera filmului este programată pe 28 octombrie, însă niciun moment special dedicat evenimentului nu a fost anunţat deocamdată.

Compania AEG Live şi Sony Pictures au semnat, la începutul lunii august, un acord pentru producerea acestui film ce va include imagini din timpul repetiţiilor lui Michael Jackson pentru seria de 50 de concerte pe care urma să le susţină la O2 Arena din Londra, din 13 iulie.

Sony Pictures a plătit 60 de milioane de dolari pentru a achiziţiona drepturile asupra acestor imagini. Compania AEG Live deţine aproape 100 de ore de înregistrări din timpul repetiţiilor lui Michael Jackson.

AEG Live a difuzat deja un film de câteva minute cu penultima repetiţie a starului american, de la Staples Center din Los Angeles, care a avut loc cu câteva zile înainte de a muri.

Înregistrarea video conţine un fragment din piesa "They Don't Care About Us" şi îl prezentă pe Michael Jackson aparent într-o formă fizică bună, repetând câteva secvenţe din coregrafia pentru acest cântec.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici