Foo Fighters va susţine un concert pe un vas de croazieră înainte de gala Super Bowl 2014

Trupa americană Foo Fighters va susţine un concert special pe un vas de croazieră ancorat la New York, pe râul Hudson, înainte de gala Super Bowl 2014.

44 afișări
Imaginea articolului Foo Fighters va susţine un concert pe un vas de croazieră înainte de gala Super Bowl 2014

Dave Grohl (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Trupa americană va susţine acest concert inedit pe 1 februarie, cu o zi înainte de finala campionatului de fotbal american, informează contactmusic.com.

Grupul Foo Fighters, alături de invitatul său special, Zac Brown Band, vor cânta pe platforma acelui vas de croazieră, ce va fi ancorat în faţa hotelului Bud Light, unde vor fi cazate numeroase vedete care vor participa la concertele şi petrecerile organizate în acel weekend.

Grupul hip-hop The Roots va cânta pe acelaşi vas de croazieră, alături de Run-D.M.C. şi Busta Rhymes, pe 30 ianuarie. Pe acelaşi vas va susţine un concert şi trupa de rock alternativ Imagine Dragons.

Acel weekend de petreceri se va încheia cu gala Super Bowl, pe 2 februarie, la MetLife Stadium din East Rutherford, New Jersey. Bruno Mars va susţine un concert în pauza finalei.

Solistul şi chitaristul Dave Grohl a înfiinţat trupa Foo Fighters în 1995, în Seattle, după ce trupa Nirvana, unde cânta la tobe, s-a destrămat, după sinuciderea lui Kurt Cobain, în 1994. De-a lungul unei cariere de aproape 19 ani, Foo Fighters a lansat şapte materiale discografice de studio, dintre care patru au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului. Toate cele şapte albume Foo Fighters au fost, de altfel, nominalizate la premiile Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici