Fosta soţie a lui Phil Collins îl acuză de fraudă pe cel de-al doilea soţ, Charles Fouad Mejjati - VIDEO

Orianne Cevey, care s-a împăcat recent cu Phil Collins, îl acuză pe ce-al de-al doilea soţ, bancherul Charles Fouad Mejjati, că a jefuit-o fraudulos de milioane de dolari, după ce a constrâns-o să semneze un acord marital prin care să-i revină reşedinţa cuplului din Florida.

328 afișări
Imaginea articolului Fosta soţie a lui Phil Collins îl acuză de fraudă pe cel de-al doilea soţ, Charles Fouad Mejjati - VIDEO

Fosta soţie a lui Phil Collins îl acuză de fraudă pe cel de-al doilea soţ, Charles Fouad Mejjati (Imagine: Alex Barbulescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Casa din Miami Beach, a cărei valoare este estimată la 8,4 milioane de dolari, a fost achiziţionată de Orianne Cevey în 2012, la un an după ce s-a căsătorit cu bancherul de investiţii Charles Fouad Mejjati, potrivit contactmusic.com.

Orianne Cevey, fosta soţie a lui Phil Collins, de profesie bijutier, care a confecţionat accesorii râvnite de vedete de-a lungul carierei, se recupera după o operaţie eşuată la spate şi nu se putea deplasa în vreme ce bancherul Charles Fouad Mejjati a demarat o campanie coercitivă prin care o obliga să semneze acordul marital. Documentul prevedea, conform rapoartelor oficiale, că Orianne vinde reşedinţa cuplului din Florida soţului ei pentru suma infimă de 100 de dolari.

Orianne insistă în declaraţiile publice că nu şi-a dat acordul pentru vânzarea casei şi că, în plus, nu i-a fost prezentat niciun document oficial în acestă privinţă.

Pe de altă parte, Charles Fouad Mejjati susţine că Orianne Cevey "şi-a abandonat obligaţiile conjugale" pentru a se întoarce la Phil Collins în 2014.

Cântăreţul Phil Collins a anunţat recent că s-a împăcat cu Orianne, cea de-a treia soţie a sa, după ce, în anul 2008, cuplul s-a despărţit într-un divorţ care a fost cel mai costisitor partaj înregistrat vreodată în Marea Britanie. În urma divorţului pronunţat în anul 2008, Orianne Collins, fosta soţie de origine elveţiană a cântăreţului Phil Collins, a obţinut o sumă de 24,3 milioane de lire sterline din averea cântăreţului. Cei doi au avut o relaţie timp de 12 ani, din care şapte au fost căsătoriţi, şi au doi fii împreună, Nicolas şi Matthew.

Phil Collins a întâlnit-o pe Orianne în timpul turneului său din 1994, când aceasta avea 22 de ani şi lucra ca translator, iar artistul era deja căsătorit cu cea de-a doua sa soţie.

Cei doi s-au stabilit la Geneva şi au stat împreună cinci ani înainte de organizarea unei nunţi fastuoase, care a costat circa 400.000 de euro şi la care au fost invitaţi, printre alţii, Elton John şi Eric Clapton.

Phil Collins, care de-a lungul carierei sale a vândut peste 150 de milioane de albume, a devenit celebru în anii '70, în calitate de toboşar al formaţiei Genesis, după ce a răspuns unui anunţ găsit în ziarul Melody Maker. Iniţial, el a făcut doar backing vocals, însă a preluat microfonul şi a devenit solistul grupului Genesis, după ce solistul Peter Gabriel a părăsit formaţia, în 1975.

"A Trick Of The Tail", primul album al trupei care îl avea pe Phil Collins la voce, a debutat în topuri pe poziţia a treia. Ulterior, artistul britanic s-a lansat şi într-o carieră solo, debutând cu albumul "Face Value" (1981), care a urcat pe primul loc în topuri. Au urmat hituri precum "In The Air Tonight" şi "You Can't Hurry Love".

În 1996, Phil Collins a părăsit la rândul lui grupul Genesis, după 26 de ani, pentru a-şi construi o carieră solo de excepţie. Phil Collins a lansat apoi albume celebre, precum "Dance Into the Light" (1996), "Best Of" (1998), "A Hot Night In Paris" (1999).

În 2005, Phil Collins a concertat la Bucureşti, în faţa a circa 8.000 de spectatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici