FOTO Costumul impresionant al lui Katy Perry de la concertul One Love Manchester. Ce semnificaţie specială a avut

Cântăreaţa americană Katy Perry a dat o nouă semnificaţia hit-ului “Part of Me” în cadrul evenimentului One Love Manchester, concertul caritabil al Arianei Grande,ce a avut loc duminică seară în Manchester, pentru strângerea de fonduri pentru victimele atacului terorist de pe 22 mai,conform Variety.

3912 afișări
Imaginea articolului FOTO Costumul impresionant al lui Katy Perry de la concertul One Love Manchester. Ce semnificaţie specială a avut

Costumul lui Katy Perry de la concertul One Love Manchester, făcut din fotografiile victimelor atacului

Vedeta pop a purtat un costum alb imprimat cu fotografii colorate ale victimelor care au murit pe 22 mai, pe Manchester Arena. Micile fotografii puteai fi văzute şi pe gulerul bluzeui artistei, la încheieturi şi pe spate, aranjate sub forma unei inimi.

 

 

“Sunt onorată şi umilă să mă aflu aici în această seară pentru a împărtăşi iubire. Iubirea învinge teama, ura, iar iubirea pe care o alegem ne dă putere, este cea mai mare putere a noastră”, a exprimat artista pe scenă.

Cele două cântece interpretate de Perry în timpul concertului caritabil au fost o versiune acustică a hitului său, “Part of Me”, dar şi single-ul “Roar.”

Ariana Grande a organizat duminică seară un eveniment de proporţii, pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford din oraşul Manchester, cu scopul de a colecta fonduri pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de atacul terorist de la Manchester, care a dus la moartea a 22 de oameni, peste 100 find răniţi.

La concertul One Love Manchester au participat 50.000 de oameni, printre aceştia numărându-se şi mulţi dintre fanii care au participat la concertul Arianei Grande când s-a petrecut atacul terorist.

Alături de Ariana Grande, pe scenă au urcat trupe şi cântăreţi precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, şi Little Mix, fanii fiind surprinşi şi de apariţia -surpriză a fostului solist al trupei Oasis, originar din Manchester, Liam Gallagher.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici