FOTO SOSIA lui Justin Trudeau este un politician din Olanda care a cucerit rapid inimile tuturor

Justin Trudeau, premierul Canadei, este un politician plin de şarm care a cucerit rapid o lume întreagă. De altfel, efectul pe care Trudeau îl are asupra interlocutorilor săi n-a rămas neobservat, modul în care acesta este primit şi privit oriunde merge a provocat valuri de comentarii pe reţele de socializare. Ei bine, se pare că sosia lui Trudeau este la fel de fermecătoare ca politicianul canadian, astfel că în curând are toate şansele să îi ştirbească din popularitate.

2111 afișări
Imaginea articolului FOTO SOSIA lui Justin Trudeau este un politician din Olanda care a cucerit rapid inimile tuturor

FOTO SOSIA lui Justin Trudeau este un politician din Olanda care a cucerit rapid inimile tuturor

Jesse Klaver este un politician olandez, de 30 de ani, cu origini marocane. El a fost membru al Camerei Reprezentanţilor începând cu anul 2010, şi începând cu 12 mai 2015 este liderul partidului GroenLinks.

În timpul alegerilor de săptămâna aceasta din Olanda, Klaver le-a cerut alegătorilor să-i primească pe imigranţi şi pe refugiaţi, şi să privească spre instituţiile europene ca o soluţie pentru bolile din Europa.

Întrebat într-un interviu despre Trudeau, acesta a răspuns că este gelos pe premierul Canadei.

”Sunt gelos pe muşchii lui Justin Trudeau, pentru că nu sunt ca el”, a spus Klaver.

 

 

Cu toate acestea, utilizatorii de internet s-au mobilizat rapid, iar reţelele de socializare au fost împânzite de imagini amuzante cu cei doi politicieni care seamănă. 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici