Fotografii cu Michael Schumacher în comă, scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline

O persoană din anturajul lui Michael Schumacher l-ar fi fotografiat pe fostul pilot imobilizat la pat, în locuinţa sa din Geneva. Se pare că fotografiile sunt scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline.

2198 afișări
Imaginea articolului Fotografii cu Michael Schumacher în comă, scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline

Sursa: Profimedia Images

Deşi familia pilotului german s-a străduit să menţină în secret starea de sănătate a acestuia, se pare că o persoană din anturajul lui Michael Schumacher a reuşit să încalce protocolul impus şi să realizeze mai multe fotografii înfăţişându-l pe fostul pilot Formula 1 într-o stare precară de sănătate.

Potrivit The Mirror, aceste fotografii şi înregistrări realizate la reşedinţa familiei de la Geneva au fost scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline. Deocamdată acestea nu au fost făcute publice, iar familia fostului pilot au acţionat rapid, reclamând încălcarea dreptului la intimitate.

Persoana care a reuşit să îl fotografieze pe Michael Schumacher 1 este încă anonimă. În cazul în care va fi prins, acţiunile sale ar putea avea consecinţe grave.

Recent, soţia sa a oferit câteva informaţii referitoare la sănătatea pilotului: ”Marile lucruri încep cu paşi mici. Multe particule mici pot forma un uriaş mozaic”.

”Nu mai este persoana pe care o vedeam pe pista de Formula 1. Este un om complet diferit. Structura organică, musculară şi scheletică este foarte alterată şi deteriorată”, a spus recent neurochirurgul Nicola Acciari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici