GALERIE FOTO Damian & Brothers, premiaţi pentru vânzările albumului “Gypsy Rock (Change Or Die)”

Casa de discuri Universal Music Romania a acordat, joi, 23 martie, Discul de Aur lui Damian Draghici & Brothers pentru albumul aniversar “Gypsy Rock (Change Or Die)”, material discografic cu peste 20 de colaborari, printre care se află artisti ca Smiley, Delia, Loredana, Dan Bittman, Alina Eremia, Lora.

325 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Damian & Brothers, premiaţi pentru vânzările albumului “Gypsy Rock (Change Or Die)”

Damian & Brothers, premiat pentru vânzările albumului “Gypsy Rock (Change Or Die)”

Albumul “Gypsy Rock (Change Or Die)” contine 16 piese, printre care primul single extras “In statie la Lizeanu (Domnisoara, domnisoara)”, featuring Smiley, piesa care depaseste 15 milioane de vizualizari pe YouTube si se afla in TOP 10 difuzari pe radio si TV. Prin acest material discografic, Damian & Brothers introduce, printre instrumentele traditionale lautaresti, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues. Productia muzicala s-a realizat in studiourile HaHaHa Production.

Discul de Aur a fost inmanat Damian & Brothers cu mai putin de o saptamana inaintea mega-concertului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, care va avea loc pe 31 martie, ora 20:00, la Sala Palatului. Show-ul aniversar de 10 ani inseamna o productie senzationala, cu zeci de invitati speciali, costume si coregrafii inedite, un regal de muzica live si interpretari inedite. 

Albumul a fost creat, produs şi coordonat de catre Damian Drăghici. Trupa Damian & Brothers a luat fiinţă acum zece ani, în decembrie 2006, la iniţiativa artistului Damian Drăghici, reîntors la rădăcinile sale din România după 20 de ani petrecuţi în Grecia şi SUA şi după o carieră internaţională în lumea muzicii pop şi de jazz. De la înfiinţare şi până în prezent, Damian & Brothers a susţinut peste 600 de concerte în România şi în străinătate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici