Gest obscen la ştiri. Ce a făcut o prezentatoare în timp ce vorbea despre Obama - VIDEO

O cunoscută prezentatoare de televiziune din Rusia, Tatiana Limanova, angajată a postului privat REN TV, a făcut un gest obscen în direct, în urmă cu o lună, la adresa preşedintelui Barack Obama, atunci când i-a rostit numele în timpul unui buletin de ştiri, relatează Daily Mail, în ediţia online.

23579 afișări
Imaginea articolului Gest obscen la ştiri. Ce a făcut o prezentatoare în timp ce vorbea despre Obama - VIDEO

Gest obscen la ştiri. Ce a făcut o prezentatoare în timp ce vorbea despre Obama

Potrivit înregistrării video, Tatiana Limanova prezintă o ştire despre forumul APCE de la Hawaii. Ea vorbeşte despre preşedinţia conferinţei, care va fi asigurată de preşedintele rus Dmitri Medvedev, apoi ridică mâna şi degetul mijlociu în timp ce anunţă că postul a fost ocupat anterior de Obama.

Având în vedere succesiunea cadrelor, este posibil ca Limanova să fi crezut că nu este filmată în timp ce a făcut acest gest.

Postul de teleiziune REN TV este considerat unul dintre cele mai liberale din Rusia, unde presa este puternic controlată de Guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici