Guinness Book: Care e cel mai vizionat eveniment live online sau recordul pentru cea mai voluminoasă coafură afro

Nunta prinţului William cu Kate Middleton a fost evenimentul cu cele mai multe accesări live, în timp ce cântăreaţa Chris Walton, autointitulată "Ducesa", are cele mai lungi unghii la mâini, de 5,7 metri împreună, potrivit Guinness Book of World Records.

453 afișări
Imaginea articolului Guinness Book: Care e cel mai vizionat eveniment live online sau recordul pentru cea mai voluminoasă coafură afro

Guinness Book: Care e cel mai vizionat eveniment live online sau recordul pentru cea mai voluminoasă coafură afro (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

Cea mai recentă ediţie Guinness Book of World Records, lansată joi, pentru al 56-lea an la rând, este plină de realizări extraordinare.

Nunta regală din Marea Britanie, ce a avut loc pe 29 aprilie, la catedrala Westminster din Londra, a fost urmărită live online de 72 de milioane de oameni, devenind eveimentul cu cele mai multe accesări live.

Cântăreaţa Chris Walton din Las Vegas a reuşit să atingă anul acesta recordul pentru cele mai lungi unghii la degetele de la mână, după ce o altă persoană a deţinut acest record în ultimii 10 ani.

O asistentă socială din New Orleans, Aevin Dugas, este posesorea celei mai voluminoase coafuri afro - cu un perimetru de 1,2 metri, în noua ediţie Guinness Book.

Tyson Turk a realizat 3.900 de piercinguri, în şapte ore şi 46 de minute, pe corpul lui Chris Elliot, perechea obţinând recordul mondial pentru cele mai multe piercinguri făcute într-o singură şedinţă.

Printre deţinătorii de recorduri din acest an se numără şi celebrităţi, precum Lady Gaga, cu cei mai mulţi admiratori pe Twitter - 11 milioane de utilizatori -, şi Justin Bieber, al cărui videoclip la single-ul "Baby" a avut 400 de milioane de vizualizări, devenind cel mai vizionat material video online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici