Gwen Stefani are o relaţie cu cântăreţul de muzică country Blake Shelton - VIDEO

Agentul de presă al cântăreţei Gwen Stefani a confirmat zvonurile apărute recent în presa americană, potrivit cărora artista are o relaţie cu unul dintre colegii ei din juriul emisiunii-concurs "The Voice", cântăreţul de muzică country Blake Shelton, informează contactmusic.com.

1076 afișări
Imaginea articolului Gwen Stefani are o relaţie cu cântăreţul de muzică country Blake Shelton - VIDEO

Agentul de presă al cântăreţei Gwen Stefani a confirmat relaţia artistei cu Blake Shelton (Imagine: NBC)

Speculaţiile şi zvonurile despre relaţia dintre cei doi artişti au fost prezentate din abundenţă în presa americană în vara acestui an, după ce Blake Shelton s-a despărţit de soţia sa, cântăreaţa Miranda Lambert, cu puţin timp înainte ca Gwen Stefani să depună la rândul ei actele prin care a solicitat divorţul de soţul ei, rockerul Gavin Rossdale, punând astfel capăt unui mariaj care a durat 13 ani.

În ciuda numeroaselor zvonuri şi glume apărute în presă, nici Gwen Stefani, nici Blake Shelton nu au comentat aceste informaţii.

Atunci când Gwen Stefani, solista trupei No Doubt, şi starul country Blake Shelton au fost fotografiaţi împreună, într-o ipostază apropiată, la câteva petreceri organizate de Halloween, reprezentanţii presei americane i-au "bombarbat" cu mesaje pe agenţii de presă ai celor doi artişti, cerându-le un punct de vedere oficial în legătură cu acest subiect.

Miercuri, agentul de presă al cântăreţei Gwen Stefani a făcut următoarea declaraţie pentru tabloidul Us Weekly: "Gwen şi Blake sunt prieteni de multă vreme şi au început de curând o relaţie".

Gwen Stefani şi Blake Shelton au flirtat unul cu celălalt în ultimele săptămâni pe platourile unde sunt filmate episoadele emisiunii "The Voice". Mai multe surse au afirmat că artista urma să-l însoţească pe noul ei iubit la gala Country Music Awards, organizată miercuri seară, în Nashville. În cele din urmă, Blake Shelton a mers singur la acea gală - la care a fost prezentă şi Miranda Lambert - evitând inclusiv covorul roşu, iar Gwen Stefani l-a însoţit doar la petrecerea de după eveniment.

Blake Shelton şi fosta lui soţie, cântăreaţa country Miranda Lambert, au divorţat în iulie, după o căsnicie de patru ani. Blake Shelton a fost căsătorit şi cu Kaynette Gern din 2003 până în 2006.

Relaţia dintre Gwen Stefani şi Gavin Rossdale a început în urmă cu două decenii, atunci când trupa lui Gwen Stefani, No Doubt, a susţinut un turneu comun cu trupa lui Gavin Rossdale, Bush, în anul 1995, relatează People.com. Cei doi cântăreţi au avut o relaţie de şase ani înainte de a se căsători, în anul 2002.

Primul lor fiu, Kingston, s-a născut pe 26 mai 2006. Ceilalţi doi fii ai cuplului, Zuma şi Apollo, s-au născut pe 21 august 2008 respectiv pe 28 februarie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici