Gwen Stefani divorţează de Gavin Rossdale

Cântăreaţa americană Gwen Stefani, solista trupei No Doubt, a depus actele prin care solicită divorţul de soţul ei, rockerul Gavin Rossdale, punând astfel capăt unui mariaj care a durat 13 ani, au anunţat luni mai multe publicaţii din Statele Unite, citate de Reuters.

803 afișări
Imaginea articolului Gwen Stefani divorţează de Gavin Rossdale

Gwen Stefani (Imagine: Hepta)

În documentele depuse la tribunal, Gwen Stefani, în vârstă de 45 de ani, a invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile şi a cerut ca ea şi soţul ei să împartă custodia celor trei copii ai cuplului - Kingston, în vârstă de 9 ani, Zuma, în vârstă de 6 ani, şi Apollo, în vârstă de 1 an -, potrivit unor articole publicate pe site-urile TMZ.com şi People.com.

Gavin Rossdale, în vârstă de 49 de ani, a depus la rândul său o cerere de divorţ în aceeaşi zi şi a cerut tot custodie comună, precizează TMZ.com.

Relaţia dintre Gwen Stefani şi Gavin Rossdale a început în urmă cu două decenii, atunci când trupa lui Gwen Stefani, No Doubt, a susţinut un turneu comun cu trupa lui Gavin Rossdale, Bush, în anul 1995, relatează People.com. Cei doi cântăreţi au avut o relaţie de şase ani înainte de a se căsători, în anul 2002.

"Deşi noi doi am luat de comun acord decizia de a nu mai fi parteneri într-o căsătorie, vom rămâne parteneri în ceea ce priveşte calitatea de părinţi şi ne-am luat angajamentul de a-i creşte împreună pe cei trei fii ai noştri într-un mediu fericit şi sănătos", au precizat pentru site-ul revistei People cei doi artişti într-o declaraţie de presă comună.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak". Cel mai recent album solo al cântăreţei datează din 2006, când vedeta a lansat materialul discografic "The Sweet Escape".

Artista americană este şi un designer de succes, impunându-se în lumea modei cu colecţia de haine L.A.M.B.

Din iunie 2014, cântăreaţa este membru în juriul emisiunii concurs "The Voice", difuzată în Statele Unite ale Americii de postul NBC, alături de Pharrell Williams, Blake Shelton şi solistul trupei Maroon 5, Adam Levine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici