HALLOWEEN 2014: TOPUL celor mai populare cântece - VIDEO

Single-ul "Thriller" interpretat de Michael Jackson a fost desemnat cel mai popular cântec de Halloween, în urma unei analize efectuate de platforma online Spotify, informează music-news.com.

289 afișări
Imaginea articolului HALLOWEEN 2014: TOPUL celor mai populare cântece - VIDEO

Single-ul "Thriller" interpretat de Michael Jackson, cel mai popular cântec de Halloween

Cercetarea a fost realizată de inginerii de la Spotify, care au analizat un număr de 600.000 de playlist-uri create în ultimele zile pe această platformă online muzicală.

Locul al doilea în acest top a fost ocupat de cântecul "Monster Mash", interpretat de Bobby "Boris" Pickett, iar podiumul a fost completat de single-ul "Ghostbusters", interpretat de Ray Parker Jr.

Topul 10 al celor mai populare cântece de Halloween continuă cu piesele "This Is Halloween" (personaje Disney), "Time Warp" (Richard O'Brien), "(Don't Fear) The Reaper" (Blue Oyster Cult), "Somebody's Watching Me" (Rockwell), "Bark at the Moon" (Ozzy Osbourne), "I Put a Spell on You" (Screamin' Jay Hawkins) şi "A Nightmare On My Street" (DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince).

Specialiştii de la Spotify au alcătuit în acest an şi un clasament al oraşelor britanice care au creat cele mai multe playlist-uri cu muzică de Halloween, iar primele locuri au fost ocupate de Brighton, Bristol şi Liverpool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici