Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai

Citeşte horoscopul săptămânal 25 aprilie - 1 mai şi vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru perioada următoare.

4474 afișări
Imaginea articolului Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai (Imagine: Hepta)

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai BERBEC

Ai o săptămână plină de energie şi vei reuşi să obţii tot ce îţi propui. La locul de muncă, dai randament şi începi să te înţelegi, în sfârşit, cu colegii pe care nu prea îi aveai la suflet. Miercuri nu este indicat să semnezi contracte sau să împrumuţi bani. Astrele favorizează, în schimb, viaţa de cuplu, aşa că ar fi indicat ca, în weekend, să fugi într-o escapadă romantică cu partenerul. Atenţie, însă, la modul în care îţi foloseşti energia. Sfârşitul weekendului anunţă o oboseală acută, aşa că odihneşte-te suficient.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai TAUR

Sănătatea îţi cam dă bătăi de cap, dar asta doar pentru că te încăpăţânezi să nu te duci la medic. Este de preferat o vizită cât mai rapidă, înainte să te prindă sărbătorile într-o stare nefericită. Weekendul îl rezervi pentru familie, ceea ce este foarte bine. Locul de muncă te va solicita în zilele de miercuri şi joi, dar dacă te concentrezi numai pe treabă şi nu procrastinezi, vei rezolva sarcinile mai repede decât te aştepţi. S-ar putea să întâlneşti o persoană care să îţi atragă atenţia, dar depinde doar de tine dacă vrei ca această întâlnire să fie ceva mai mult.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai GEMENI

Stai cam prost cu finanţele, aşa că nu ar fi rău ca pe viitor să pui nişte bani deoparte, ca să ai o rezervă. La muncă, lucrurile sunt liniştite, dar pe tine tot te nemulţumeşte ceva. Probabil faptul că încă nu îţi sunt recunoscute meritele, dar nu dispera! Vei fi răsplătit cât de curând. De sărbători, alegi să îţi petreci timpul cu familia, dar nu uita să dai un telefon şi rudelor îndepărtate cu care nu comunici în fiecare zi. Nu vei avea probleme la capitolul sănătate, dar viaţa amoroasă va avea de suferit din cauza geloziei. Atenţie la reproşuri!

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai RAC

Te simţi bine din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, începi să fii remarcat, iar asta te bucură nespus. Chiar dacă este tardiv, mai bine mai târziu decât niciodată! Viaţa sentimentală prinde o nuanţă de roz aprins. Ai cunoscut pe cineva de curând, iar lucrurile par să se aşeze în sfârşit la locul lor. Eşti încântat, iar asta se vede şi în atitudinea ta faţă de cei din jurul tău. Părinţii îţi duc dorul, aşa că nu ar fi rău ca de sărbători să le faci o vizită, chiar dacă va fi scurtă.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai LEU

Ce nu te omoară, te face mai puternic! Săptămâna aceasta te vei simţi atacat pe mai multe planuri, dar nu trebuie să fii necăjit. Vei avea mai multe lucruri de învăţat din aceste experienţe decât te-ai aştepta, aşa că priveşte partea bună a lucrurilor. Luni sau marţi se ivesc şanse de câştiguri financiare, aşa că atenţie maximă, să nu le ratezi. Cu partenerul ai mai multe lucruri de împărţit, pentru că eşti veşnic nemulţumit. Poate ar fi cazul să aveţi o discuţie serioasă şi să lămuriţi situaţia.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai FECIOARĂ

Eşti afectat de orice aspect minor ce se întâmplă în jurul tău. Nu mai lua orice replică sau acţiune atât de personal. Nimeni nu îţi vrea răul. Lasă persoanele din jurul tău să te cunoască cu adevărat şi aşa vei evita astfel de neplăceri pe viitor. Dacă nu reuşeşti să ajungi în sânul familiei de sărbători, asigură-te că vorbeşti cu ei, măcar la telefon. Joi vei fi destul de irascibil, dar nici măcar tu nu ştii ce ai. Ia-ţi o zi liberă şi revino-ţi. Eşti o persoană norocoasă, partenerul te suportă şi te susţine, chiar dacă uneori nu îi acorzi atenţia pe care o merită.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai BALANŢĂ

Firea ta bună şi răbdătoare te va ajuta enorm săptămâna asta, pentru că vei fi pus la încercare şi la serviciu, şi de familie. Trebuie să îţi păstrezi calmul şi să ai grijă cum gestionezi situaţiile neplăcute, pentru a evita conflictele. Marţi o să te simţi uşor obosit, dar îţi vei reveni rapid, pentru că vei avea parte de o surpriză. Partenerul tău nu îţi dă bătăi de cap, ci te ascultă şi te înţelege. În weekend, te vei întâlni cu nişte cunoştinţe mai vechi şi veţi depăna amintiri. S-ar putea relega prietenii vechi.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai SCORPION

Raţionalitatea ta şi faptul că gândeşti prea mult anumite lucruri ar putea avea un efect negativ asupra stării tale de sănătate, deoarece ai tendinţa să agravezi lucrurile. Nu mai analiza totul şi fii puţin mai superficial. Vei avea de câştigat. Menţine-ţi atitudinea pozitivă şi la serviciu, pentru a da un randament mai bun. În weekend, te revezi cu cei dragi, iar asta te mai scoate din starea proastă. Aranjează-ţi o întâlnire cu prietenii şi totul va fi bine.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai SĂGETĂTOR

Te simţi extraordinar săptămâna asta şi nimic nu îţi stă în cale dacă îţi propui ceva. În felul acesta, vei fi remarcat de superiori şi vei avea numai beneficii. S-ar putea să stârneşti mici valuri de invidie printre colegii de la birou, dar nu trebuie să te îngrijorezi. Răutăţile nu ţin la nesfârşit! Axează-te pe viaţa de cuplu, deoarece partenerul tău se simte neglijat, iar în weekend s-ar putea să îţi aducă reproşuri care nu te vor face să te simţi bine.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai CAPRICORN

Singurătatea te apasă pe la începutul săptămânii, mai ales marţi. Nu fi orgolios şi telefonează-ţi rudele sau prietenii şi ieşi în oraş, pentru a scăpa de starea asta. Ai nevoie de pozitivitate în viaţa ta, mai ales că joi şi vineri vei fi solicitat la serviciu, aşa că încarcă-ţi bateriile. Financiar, stai destul de bine, dar tot ar fi indicat să fii chibzuit cu banii. În weekend, părinţii tăi îţi fac o vizită, iar tu te vei simţi pregătit de o nouă săptămână.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai VĂRSĂTOR

Te simţi neîndreptăţit la locul de muncă, dar nu trebuie să disperi. Dă-ţi interesul acolo unde nimeni nu se aşteaptă şi poţi impresiona pe cine trebuie. Joi, sunt favorizate semnările de contracte, aşa că dacă se iveşte oportunitatea, nu îi da cu piciorul. Weekendul se anunţă plin de surprize şi vei fi destul de ocupat, dar asigură-te  că te şi odihneşti suficient. S-ar putea să întâlneşti o persoană misterioasă care să îţi trezească interesul.

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai PEŞTI

Firea ta emoţională te va ajuta marţi, când un prieten apelează la tine pentru ajutor din cauza unei iubiri neîmpărtăşite. De asemenea, te va ajuta şi pe tine să vezi lumea cu alţi ochi. La birou, începi să te înţelegi din ce în ce mai bine cu colegii, iar astfel ţi-ai făcut şi planuri pentru weekend, când veţi ieşi în oraş. Nu uita, totuşi, să ţii legătura cu rudele rale, mai ales că vin sărbătorile. Indicat ar fi să îţi iei şi partenerul în oraş, pentru a nu isca discuţii care pot degenera în certuri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici