Horrorul "The Devil Inside", filmat în România, are premiera pe marile ecrane româneşti pe 2 martie - VIDEO

Lungmetrajul horror "Diavolul din tine/ The Devil Inside", care a fost filmat în mare parte la Studiourile MediaPro din Buftea, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 2 martie, informează distribuitorii, RoImage.

2291 afișări
Imaginea articolului Horrorul "The Devil Inside", filmat în România, are premiera pe marile ecrane româneşti pe 2 martie - VIDEO

Horrorul "The Devil Inside", filmat în România, are premiera pe marile ecrane româneşti pe 2 martie

În 1989, serviciul de urgenţă răspunde unui apel de la Maria Rossi (Suzan Crowley), care mărturiseşte că a ucis trei oameni. Douăzeci de ani mai târziu, fiica ei, Isabella (Fernanda Andrade), încearcă să înţeleagă ce s-a întâmplat în acea noapte. Aceasta ajunge în Italia, la spitalul pentru criminali cu tulburări psihice, Centrino, unde este închisă mama ei, pentru a stabili dacă aceasta este bolnavă mintal sau posedată de un demon. Isabella primeşte ajutorul a doi tineri exorcişti, preoţii Ben Rawlings şi David Keane, care încearcă să-i vindece mama folosind metode ce ţin de religie, dar şi de ştiinţă, dar încercările lor nu fac decât să-i aducă faţă în faţă cu răul în cea mai pură formă şi descoperă că demonii care o posedau pe Maria sunt mult mai puternici decât îşi închipuiau.

Filmările pentru acest lungmetraj au avut loc în România, dar şi la Roma şi Vatican, şi printre actori se regăsesc nume româneşti, precum Ionuţ Grama şi Claudiu Istodor. Filmările din România au avut loc atât la Studiourile MediaPro, cât şi în Centrul Vechi al Capitalei.

Potrivit reprezentanţilor Studiourilor MediaPro, producătorii lungmetrajului horror "The Devil Inside" vor reveni pe platourile lor în primăvara acestui an, pentru un nou proiect.

Filmul "The Devil Inside" a avut încasări de 34,5 milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea pe marile ecrane nord-americane. Producţia, regizată de William Brent Bell, care semnează şi scenariul, a avut un buget "infim". "«The Devil Inside» are un buget mic, dar o miză mare", titra publicaţia The New York Times când horrorul a cucerit box office-ul nord-american.

Filmul a fost achiziţionat de compania Paramount Pictures pentru suma de un milion de dolari.

Potrivit publicaţiei americane, acest film a avut încasări atât de mari la lansare - reuşind să detroneze cel mai nou lungmetraj din seria "Misiune: Imposibilă" din fruntea box office-ului nord-american - şi datorită marketingului puternic conceput de distribuitori.

Şi mtv.com a remarcat surpriza pe care a provocat-o filmul "The Devil Inside" în box office-ul nord-american. Potrivit site-ului, "The Devil Inside" se situează pe locul al treilea în topul celor mai mari încasări în weekend-ul premierei în cinematografele nord-americane, în luna ianuarie, după "Cloverfield" (2008) şi "Războiul Stelelor" (1997).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici