Hugh Hefner nu doreşte ca viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial

Hugh Hefner, a cărui avere este estimată la 43 de milioane de dolari, nu doreşte ca tânăra Crystal Harris, care urmează să devină în acest an cea de-a treia soţie a fondatorului imperiului Playboy, să semneze un contract prenupţial, informează dailymail.co.uk.

176 afișări
Imaginea articolului Hugh Hefner nu doreşte ca viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial

Hugh Hefner nu doreşte ca viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hugh Hefner, în vârstă de 84 de ani, pare să nu fie deloc îngrijorat din cauza sugestiilor venite din partea unor apropiaţi, potrivit cărora Crystal Harris, în vârstă de 24 de ani, ar putea fi interesată de averea sa.

Potrivit unor surse din presa americană, mogulul imperiului Playboy a afirmat că nu a întocmit documentele necesare pentru încheierea unui contract prenupţial, deoarece lui chiar îi pasă de tânăra blondă cu care se va căsători.

Căsătoria lor va avea loc peste 10 săptămâni, pe 18 iunie, în cadrul unei ceremonii romantice organizate la celebrul conac Playboy. Hugh Hefner a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 24 de ani, pe 25 decembrie 2010.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953, iar Crystal Harris, actuala logodnică a sa, a fost desemnată Playmate-ul lunii decembrie 2009.

Hugh Hefner a mai fost căsătorit de două ori: cu Mildred Williams, în perioada 1949 - 1959, şi cu Kimberley Conrad, între 1989 şi 2010. De-a lungul anilor, Hefner a recunoscut că a avut aventuri cu numeroase fotomodele ale revistei Playboy, însă, în aprilie 2010, magnatul american a anunţat că relaţia sa cu Crystal Harris "a devenit exclusivă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici