Hugh Jackman îl interpretează pe apostolul Pavel într-un film produs de Ben Affleck şi Matt Damon

Actorul australian Hugh Jackman, starul francizelor "X-Men" şi "Wolverine", va interpreta rolul principal în filmul "Apostle Paul", ce va fi produs de Ben Affleck şi Matt Damon, informează contactmusic.com.

391 afișări
Imaginea articolului Hugh Jackman îl interpretează pe apostolul Pavel într-un film produs de Ben Affleck şi Matt Damon

Hugh Jackman îl interpretează pe apostolul Pavel într-un film produs de Ben Affleck şi Matt Damon (Imagine: Hepta)

Această dramă cu tematică religioasă va prezenta povestea lui Saul din Tars, un persecutor al comunităţilor creştine timpurii, care, după ce are o viziune de natură divină în timp ce călătorea spre Damasc, primeşte de la Iisus porunca de a-şi schimba felul de a gândi şi se converteşte instantaneu la creştinism.

Filmul va relata această poveste biblică, în care Saul devine unul dintre principalii apostoli ai creştinătăţii, Pavel, şi va scrie 14 dintre cărţile din Noul Testament.

Deşi nu se cunosc deocamdată alte detalii despre actorii din distribuţia acestui proiect cinematografic, pelicula beneficiază deja, în spatele camerelor de filmat, de implicarea câtorva nume mari de la Hollywood. Hugh Jackman, Matt Damon şi Ben Affleck vor fi producătorii lungmetrajului, raportează site-ul Deadline.com.

Scenariul este scris de Matt Cook, iar din echipa de producţie mai fac parte Jennifer Todd şi Chris Clarke.

Între timp, Hugh Jackman - celebru pentru interpretarea personajului Wolverine din universul benzilor desenate Marvel în franciza "X-Men" şi în spin off-urile inspirate din aceasta - a lăsat să se înţeleagă, recent, că va interpreta pentru ultima dată acest personaj în filmul "Wolverine 3", care va avea premiera în anul 2017.

Starul australian a publicat pe contul său de pe Instagram o fotografie a mâinii sale, la care erau ataşate celebrele gheare metalice ale personajului Wolverine. Fotografia este însoţită de textul următor, care se încheie cu iniţialele actorului: "Wolverine...pentru ultima dată. H.J.".

Hugh Jackman, câştigător al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputaţia unui actor talentat, care a fost distribuit în filme de acţiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obţinut un premiu Saturn, în 2001 - şi "Van Helsing", şi romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi văzut în filme precum "Prestigiul", "Fântâna" şi în "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alături de Scarlett Johansson.

Născut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor într-un serial de televiziune australian, în 1994. În 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă, iar, în 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar şi BAFTA şi recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici