Iaşi: Premierul Ponta, miniştri şi parlamentari PSD, la nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita - FOTO

Premierul Victor Ponta, alături de mai mulţi miniştri PSD, parlamentari social-democraţi, primari şi şefi de instituţii, participă, sâmbătă seară, la nunta Ilincăi Nichita, fiica primarului PSD al Iaşiului Gheorghe Nichita, evenimentul având loc la un restaurant select de la marginea oraşului.

3281 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Premierul Ponta, miniştri şi parlamentari PSD, la nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita - FOTO

Iaşi: Premierul Ponta, miniştri şi parlamentari PSD, la nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita (Imagine: Liviu Chirică/Arhiva Mediafax Foto)

La nunta fiicei primarului Gheorghe Nichita, lider al filialei judeţene Iaşi a PSD, participă câteva sute de persoane, între care miniştri, parlamentari de Iaşi ai PSD, şefi de instituţii şi oameni de afaceri, care au început să sosească la restaurant după ora 19.00, maşinile acestora fiind oprite de mai mulţi agenţi de pază la aproximativ 200 de metri distanţă de localul unde are loc petrecerea, transmite corespondentul MEDIAFAX. Invitaţii erau rugaţi să îşi spună numele, după care mai multe tinere verificau dacă aceştia figurează pe lista nuntaşilor.

Printre persoanele ale căror maşini au fost oprite înainte de a li se permite accesul către parcarea restaurantului s-au numărat şeful Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, primarul Galaţiului, Marius Stan, dar şi europarlamentarul Cătălin Ivan.

Potrivit unor surse din rândul participanţilor la petrecere, la eveniment participă şi premierul Victor Ponta, care a ajuns la restaurant după ora 21.00.

De asemenea, printre nuntaşi se numără şi vicepremierul Liviu Dragnea, miniştrii Doina Pană şi Gabriela Szabo şi senatorul Gabriela Firea, care a şi postat pe Facebook fotografii de la nuntă.

Unul dintre naşii mirilor Ilinca Nichita şi Cosmin Livezeanu este ministrul Rovana Plumb.

Sâmbătă după-amiază, la Biserica ”Sfântul Nicolae din Copou” a avut loc cununia religioasă a fiicei primarului Gheorghe Nichita, slujba fiind oficiată de mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Teofan, împreună cu mai mulţi preoţi. Mai mulţi angajaţi ai unei firme de pază s-au aflat în faţa bisericii, iar în zonă au patrulat poliţişti locali îmbrăcaţi civil.

Cununia civilă a fiicei primarului Nichita a fost oficiată vineri după-amiază chiar de către edilul ieşean şi s-a desfăşurat în prezenţa a zeci de persoane. Cu o oră înainte de începerea ceremoniei de la Starea Civilă din Iaşi, în zonă şi-au făcut apariţia mai mulţi poliţişti locali, dar şi un echipaj al Poliţiei Rutiere. După cununia civilă, participanţii la eveniment s-au retras la o petrecere la un restaurant central din Iaşi.

În ultimele zile, în clădirea în care funcţionează Starea Civilă din Iaşi s-a făcut curăţenie generală. Au fost spălate ferestrele şi treptele instituţiei şi au fost aduse ghivece de flori care au fost aşezate în faţa clădirii. În ultimele zile, spaţiile verzi din jurul bisericii au fost curăţate de angajaţi din subordinea municipalităţii, iar în curtea lăcaşului de cult au fost aduse ghivece de flori.

Ilinca Nichita şi Cosmin Livezenu s-au cunoscut în urmă cu patru ani. Fiica cea mică a primarului este notar, în timp ce Cosmin Livezeanu lucrează în sistemul bancar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici