Indila va susţine două concerte la Bucureşti, pe 7 decembrie - VIDEO

Indila, cântăreaţa franceză care a cucerit topurile cu hitul "Derniere Danse", va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 decembrie, când va susţine două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00.

1496 afișări
Imaginea articolului Indila va susţine două concerte la Bucureşti, pe 7 decembrie - VIDEO

Indila va susţine două concerte la Bucureşti, pe 7 decembrie (Imagine: Hepta)

Potrivit organizatorilor concertului, Indila este aşteptată de români din toată ţara cu entuziasm şi nerăbdare, iar biletele pentru concertul artistei franceze, anunţat pe 7 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, se apropie de epuizare. Cererile fanilor, care continuă să crească de la o zi la alta, i-au convins pe organizatori să facă toate demersurile necesare pentru punerea în scenă a celui de-al doilea concert, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Indila a acceptat să mai susţină o reprezentaţie în aceeaşi zi. În acelaşi timp, şi-a manifestat dorinţa de a le transmite admiratorilor săi mesajul său de mulţumire şi preţuire, potrivit organizatorii concertului de la Bucureşti.

Astfel, pe lângă concertul anunţat iniţial la ora 19.00, Indila va susţine încă un concert pe scena Sălii Palatului, de la ora 16.00.

Biletele pentru concertul pe care Indila îl va susţine de la ora 16.00 au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, la Sala Palatului, dar şi online, pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 120 de lei şi 320 de lei.

Admiratorii artistei care vor alege concertul de la ora 16.00 beneficiază, până pe 10 noiembrie, de o reducere de 30% la achiziţionarea biletelor din reţeaua Vreau Bilet - de la standul din Unirea Shopping, Sala Palatului, Librăria Eminescu, precum şi online, prin www.vreaubilet.ro.

Despre Indila, considerată o nouă revelaţie a muzicii internaţionale, "se spune că are o voce divină, care îţi rămâne în minte".

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, "Derniere Danse". Primul ei album, "Mini World", lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, "S.O.S", se bucură de acelaşi succes. Artista cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.

În deschiderea concertului de la Sala Palatului, Delia Matache va susţine un recital special.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici