INEDIT: Coca-Cola a lansat sticla făcută complet din GHEAŢĂ - VIDEO

Sucurile Coca-Cola vor putea fi băute din sticle făcute integral din gheaţă, potrivit unui spot publicitar care prezintă ideea companiei pentru sezonul cald.

20994 afișări
Imaginea articolului INEDIT: Coca-Cola a lansat sticla făcută complet din GHEAŢĂ - VIDEO

INEDIT: Coca-Cola a lansat sticla făcută complet din GHEAŢĂ - VIDEO

Lansată în Columbia, noua sticlă Coca-Cola a primit deja critici, Foodbeast atrăgând atenţia asupra unui potenţial risc în privinţa igienei, scrie Ad Week. Sticla se achiziţionează împreună cu o bandă roşie cu logoul brandului, care serveşte drept suport şi protecţie faţă de temperatura joasă a recipientului.

Grupul Coca-Cola va muta în Bulgaria activităţile de back office pentru Europa, a declarat la începutul lunii aprilie ministrul interimar al economiei şi energiei, Asen Vasilev.

"Structura Sistemului Coca-Cola în România rămâne neschimbată, astfel încât sediile Coca-Cola România şi Coca-Cola Hellenic vor rămâne în Bucureşti", a precizat Coca-Cola România.

Coca-Cola Hellenic, îmbuteliatorul Coca-Cola pentru Europa, s-a încorporat anul trecut în Elveţia, renunţând la Grecia ca centru de operaţiuni pe fondul crizei economice şi financiare din ţară.

Coca-Cola Enterprises este îmbuteliatorul companiei americane pentru Europa de Vest, operând în Marea Britanie, Belgia, Luxemburg, Norvegia, Franţa, Olanda şi Suedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici