INEDIT: Un bolnav de cancer, în fază terminală, a văzut filmul "Star Wars: The Force Awakens" într-o proiecţie privată - VIDEO

Un american bolnav de cancer, căruia medicii nu-i mai dau mult de trăit, a avut şansa de a viziona singur filmul "Star Wars: Trezirea Forţei/Star Wars: Episode VII - The Force Awakens", care va fi lansat pe ecrane abia pe 18 decembrie în Statele Unite, informează CNN.

925 afișări
Imaginea articolului INEDIT: Un bolnav de cancer, în fază terminală, a văzut filmul "Star Wars: The Force Awakens" într-o proiecţie privată - VIDEO

INEDIT: Un bolnav de cancer, în fază terminală, a văzut filmul "Star Wars: The Force Awakens" într-o proiecţie privată - VIDEO

Potrivit sursei citate, în urma unei iniţiative lansate pe Twitter, denumită #ForceForDaniel, producătorii filmului au fost de acord ca Daniel Fleetwood, un fan înfocat al seriei "Star Wars" în vârstă de 32 de ani, să aibă parte de o vizionare privată, chiar în locuinţa sa, a unei versiuni needitate a peliculei "Star Wars: Trezirea Forţei".

Campania s-a bucurat şi de sprijinul unora dintre actorii principali ai filmului, Mark Hamill, Peter Mayhew şi John Boyega.

CNN menţionează că bărbatul are o formă extrem de rară de cancer, iar medicii i-au spus în luna iulie a acestui an că mai are de trăit doar câteva luni. Daniel Fleetwood şi-a exprimat dorinţa de a vedea înainte să moară şi ultimul film din seria pe care o îndrăgea încă din copilărie.

Pelicula "Star Wars: Trezirea Forţei/Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" va fi lansată oficial pe marile ecrane pe 18 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici