"Îngeri pierduţi", noua producţie românească marca MediaPro Pictures, are premiera luni, pe Acasă

Telenovela "Îngeri pierduţi", noua producţie românească marca MediaPro Pictures, va avea premiera pe 9 septembrie şi va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.30, pe postul Acasă, informează televiziunea.

6549 afișări
Imaginea articolului "Îngeri pierduţi", noua producţie românească marca MediaPro Pictures, are premiera luni, pe Acasă

"Îngeri pierduţi", noua producţie românească marca MediaPro Pictures, are premiera luni, pe Acasă

"Îngeri pierduţi" este o telenovelă românească originală, cu subiecte inspirate din realitate, sursa fiind campania Pro TV "Tu ştii ce mai face copilul tău?", câştigătoare a premiului Emmy.

Cu un scenariu alert şi o acţiune dinamică, dar şi cu poveşti de dragoste emoţionante, dialoguri spumoase, situaţii umoristice irezistibile şi personaje carismatice, fiecare episod al telenovelei "Îngeri pierduţi" va cuceri şi va destinde telespectatorii cu două episoade, de luni până joi, de la ora 20.30, pe postul Acasă.

Actori tineri şi talentaţi, absolvenţi ai UNATC, Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Diana Roman, Anghel Damian, dar şi actori de renume, precum Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină, Andreea Ibacka, Clara Vodă, Ioana Flora, Nicodim Ungureanu, Augustin Viziru, Adina Galupa şi Doiniţa Oancea fac parte din distribuţia telenovelei "Îngeri pierduţi", care va debuta luni, de la 20.30, pe postul Acasă.

"'Îngeri pierduţi' este un proiect drag mie, la care s-a muncit foarte mult, s-a pus mult suflet. Cristina este o persoană cu bune şi cu rele, care luptă pentru o viaţă mai bună pentru fiul ei. Cu siguranţă multe dintre telespectatoare se vor regăsi în povestea ei", a declarat Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei.

La rândul său, Ioan Isaiu, protagonistul "Îngeri pierduţi", a declarat: "Telenovela abordează o temă actuală, aceea a părinţilor nevoiţi să-şi lase copiii în grija bunicilor, a mătuşilor pentru a pleca în străinătate la un loc de muncă. Cred va avea un impact foarte mare pentru că tratează un subiect de interes, atât aici, acasă, cât şi acolo unde oamenii sunt plecaţi şi ne urmăresc".

Madalina Anea spune despre rolul ei din telenovelă: "Ana din 'Îngeri pierduţi' e primul meu rol principal, telenovela aceasta marchează şi debutul meu în televiziune, de-abia aştept să înceapă".

"Pentru mine, 'Îngeri pierduţi' a fost o reală provocare. Este un proiect special, care dezbate o temă reală", spune şi Paul Diaconescu, protagonist al telenovelei.

Andreea Ibacka spune: "Tina, personajul meu, e o tipă tare zăpăcită şi copilăroasă, aşa că mi-a dat şansa să mă joc mult şi chiar să mă amuz copios la filmări. Nu degeaba îmi spun colegii că-s optimismul în persoană. În parte e meritul Tinei".

La rândul său, Ducu Ion, producătorul telenovelei, spune: "Pornind de la subiectul campaniei Ştirilor Pro TV, care a sensibilizat foarte multă lume, ne-am gândit să realizăm o telenovelă care să transpună realitatea în care trăim. Povestea subliniază faptul că oamenii au nevoie să primească şi să ofere iubire".

"Acest proiect reprezintă un pariu între mine şi telespectatori, sperând că această telenovelă să capteze atenţia şi entuziasmul întregului public", spune şi regizorul Larry Maronese.

Pe de altă parte, scenaristele Andreea Catană şi Geo Caraman afirmă: "'Îngeri pierduţi' este o telenovelă despre toţi românii. Despre cei de acasă, dar şi despre cei plecaţi pe alte meleaguri. O poveste reală şi simplă a unor oameni care încearcă să îşi împlinească visurile, să îşi trăiască fără regret viaţa în speranţa unui viitor mai bun alături de familie".

Producătorul general al telenovelei este Ruxandra Ion, producător este Ducu Ion, producător creativ - Bianca Popescu, scenarişti - Andreea Catană şi Geo Caraman, iar regizori - Larry Maronese şi Mihai Bratila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici