Inna, pe locul întâi în topul Billboard Hot Dance Airplay

Piesa "Hot" a cântăreţei române Inna s-a clasat pe locul întâi în topul Billboard Hot Dance Airplay, clasament care monitorizează cântecele din genul electronic dance care sunt difuzate de radiourile din SUA.

146 afișări
Imaginea articolului Inna, pe locul întâi în topul Billboard Hot Dance Airplay

Inna, pe locul întâi în topul Billboard Hot Dance Airplay (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit ediţiei electronice a revistei de specialitate Billboard, piesa artistei de 23 de ani se bucură pentru prima dată de un loc întâi într-un top din SUA, după ce a avut succes şi în Spania, Belgia, Ungaria şi Olanda.

În primăvara anului trecut, Inna a semnat un contract cu casa de discuri americană Ultra Records, un cunoscut label independent din New York, axat pe muzică electronică şi dance, ce mai are în portofoliu artişti precum Armin van Buuren, Dannii Minogue, Fedde Le Grand, Kraak & Smaak, Morcheeba, Panjabi MC, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Tiësto, Timo Maas, Tom Novy, dar şi românii Alina Puşcău, Akcent şi O-Zone.

Piesa Innei - "Hot" - a staţionat timp de trei săptămâni pe prima poziţie a topului Nielsen Airplay din România, hitul fiind difuzat şi în Rusia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Grecia, Belgia şi Olanda, iar în Spania a primit un Disc de Platină pentru peste 40.000 de descărcări ale cântecului.

Inna a fost desemnată Best Romanian Act la premiile MTV, iar piesele "Hot", "Love", "Deja Vu" şi "Amazing" au fost, pe rând, pe primele poziţii ale clasamentelor muzicale internaţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici