Interviu necenzurat cu Brad Pitt: Ce spune actorul despre mariajul cu Jennifer Aniston, familia cu Angelina Jolie şi consumul de marijuana

Brad Pitt a acordat un interviu în care a vorbit despre relaţia sa cu fosta soţie Jennifer Aniston, despre familia pe care o are cu Angelina Jolie şi despre starea sa de spirit.

25335 afișări
Imaginea articolului Interviu necenzurat cu Brad Pitt: Ce spune actorul despre mariajul cu Jennifer Aniston, familia cu Angelina Jolie şi consumul de marijuana

Interviu necenzurat cu Brad Pitt: Ce spune actorul despre mariajul cu Jennifer Aniston, familia cu Angelina Jolie şi consumul de marijuana (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 47 de ani a declarat într-un interviu pentru revista americană "Parade" că mariajul cu Jennifer Aniston a fost jalnic, scrie dailymail.co.uk.

"Mi-am petrecut anii '90 încercând să mă ascund. Am început să mă satur de mine stând pe o canapea, fumând marijuana. Începusem să mă simt jalnic, nu trăiam o viaţă interesantă", a declarat actorul.

Vedeta a mărturisit că unul dintre motivele pentru care se simţea jalnic era mariajul cu Jennifer Aniston.

"Căsnicia mea a avut o legătură cu asta. Am încercat să pretind că mariajul era ceva ce nu exista în realitate", a declarat Pitt.

Brad Pitt a vorbit şi despre relaţia sa cu Angelina Jolie, mărturisind că unul dintre cele mai inteligente lucruri pe care le-a făcut a fost să o facă pe aceasta mama copiilor săi.

"Sunt foarte fericit că Angie este mama copiilor mei. Este o mamă grozavă. Sunt extrem de fericit că o am", a mărturisit actorul.

În contrast cu starea sa de spirit din anii '90, Brad Pitt spune că în prezent este foarte mulţumit.

"Pun mult mai mult accent pe a fi un om mulţumit. Sunt fericit să fac alegeri adevărate, să fiu cu femeia pe care o iubesc, Angie, şi să construiesc familia pe care o iubesc atât de mult", a declarat actorul.

Brad Pitt a vorbit în cadrul interviului şi despre familia de şase copii pe care o are alături de Angelina Jolie.

"Am fost surprins să văd cât de automat este să îi creşti, cât de mult instinct e implicat. Acum am mare încredere în aceste lucruri. Dacă aud un sunet noaptea, mă trezesc pentru că este posibil ca unul dintre copii să aibă nevoie de mine".

Actorul a declarat că nu îi place ca presa să se implice în relaţia pe care o are cu Angelina Jolie şi a criticat articolele care vorbesc despre despărţiri şi împăcări între cei doi.

"Ne vom căsători când toată lumea va putea să facă asta. Nu ne despărţim. Şi nu vom avea al şaptelea copil încă", a declarat actorul.

Afirmaţiile lui Brad Pitt despre Jennifer Aniston, interpretate eronat de presă

Brad Pitt a spus că vorbele sale au fost interpretate în mod eronat de o serie de publicaţii americane care au dezbătut pe larg declaraţiile starului american.

Numeroase publicaţii au afirmat că Brad Pitt o găsea "neinteresantă" pe Aniston. Însă actorul a dorit să clarifice imediat această situaţie, printr-o declaraţie de presă emisă la scurt timp de agenţia care îl impresariază.

"Mă întristează faptul că totul a fost interpretat astfel. Jen (Jennifer Aniston, n.r.) este o persoană incredibil de generoasă, iubitoare şi amuzantă, care a rămas prietena mea. Este o relaţie importantă, pe care o preţuiesc foarte mult. N-am vrut să spun că Jen era plictisitoare, ci că eu însumi devenisem plictisitor - iar pentru asta, eu sunt cel vinovat", a spus Brad Pitt.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston timp de cinci ani. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu Johnny Lee Miller, din 1996 până în 1999, şi cu Billy Bob Thornton, din 2003 în 2006.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici