Ioan Gyuri Pascu: Beau apă cu lămâie, am redus ţigările şi cafeaua şi urmez un regim

Ioan Gyuri Pascu a declarat într-un interviu, care va fi difuzat vineri la emisiunea "Happy Hour", că şi-a schimbat modul de viaţă în urma accidentului cerebral pe care l-a suferit anul trecut, iar acum se odihneşte mai mult, a redus ţigările şi cafeaua, bea doar apă cu lămâie şi ia medicamente.

4536 afișări
Imaginea articolului Ioan Gyuri Pascu: Beau apă cu lămâie, am redus ţigările şi cafeaua şi urmez un regim

Ioan Gyuri Pascu: Beau apă cu lămâie, am redus ţigările şi cafeaua şi urmez un regim

După un an greu, în care a trecut printr-un divorţ şi a avut mari probleme de sănătate, Ioan Gyuri Pascu a acordat un interviu emisiunii "Happy Hour" în care a vorbit deschis despre accidentul cerebral pe care l-a suferit anul trecut, dar şi despre relaţia cu fosta sa soţie. În prima sa apariţie la TV de după accident, actorul din emisiunea "Land of Jokes" de la Pro TV recunoaşte că şi-a schimbat complet stilul de viaţă şi că, la sfatul medicului, are mai multă grijă de sănătatea lui.

"Asta e ideea: să fii sănătos!", recunoaşte Gyuri. "Şi după aceea vezi ce îţi rezervă viaţa! Aşa mi s-a întâmplat şi mie! Ştiţi cum e: dacă nu te sperie un pic viaţa, nu poţi să mergi înainte! Mă odihnesc mult mai mult: în perioada asta am stat acasă, am făcut rebusuri, integrame... Beau apă cu lămâie, n-am mai băut alcool de două luni. Am redus drastic ţigările, sper să le reduc de tot, acum fumez 5 ţigări pe zi, beau o cafea pe zi, îmi gătesc. Nici înainte nu mâncam extrem de sănătos, numai că mâncam mult mai puţin şi mai rar. Acum trebuie să urmez un regim, să iau medicamente. E greu... Mie îmi plăcea să mă culc târziu noaptea, să mă scol dimineaţa cu trei cafele şi vreo 7-8 ţigări", a declarat actorul pentru "Happy Hour".

Ioan Gyuri Pascu a mai povestit că anul trecut a fost unul foarte dificil pentru el, atât din punct de vedere personal, cât şi din punct de vedere profesional. A avut un program încărcat şi, deşi recunoaşte că este bine să ai activitate şi să munceşti, este mai important să păstrezi un echilibru: "Dacă în noiembrie sufeream de oboseală cronică, acum în ianuarie sufăr de odihnă cronică. Eu am avut parte de multă muncă, stres, supărări, ţigări multe, culcat târziu, foarte, foarte multe trasee în ţară".

Actorul a revenit pe scenă în piesa "Tache, Ianke şi Cadîr", la Palatul Copiilor, şi va fi prezent şi în noul sezon "Land of Jokes" de la Pro TV, în rolul deja celebrului Nemurici.

În interviul care va fi difuzat vineri la Pro TV, Ioan Gyuri Pascu vorbeşte deschis şi despre divorţul de soţia lui, Daniela, de care s-a separat la începutul anului trecut, dar şi despre relaţia cu fiica sa, Iarina.

În aceeaşi ediţie, telespectatorii "Happy Hour" se vor întâlni şi cu familia Adams de România. Oana şi Viorel Lis au acceptat provocarea de a intra în pielea celebrilor Gomez şi Morticia Adams, totul într-un decor şi cu o recuzită demnă de cunoscuta poveste a familiei Adams.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici