Irina rămâne la Irinel Columbeanu. Instanţa a respins definitiv acţiunea Monicăi

Irina rămâne la Irinel Columbeanu, după ce Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, definitiv, recursul Monicăi Gabor în cazul deciziei prin care fetiţa a fost încredinţată tatălui ei până la definitivarea divorţului, acţiune admisă deja de Judecătoria Buftea.

1427 afișări
Imaginea articolului Irina rămâne la Irinel Columbeanu. Instanţa a respins definitiv acţiunea Monicăi

Irina rămâne la Irinel Columbeanu. Instanţa a respins definitiv acţiunea Monicăi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, definitiv recursul făcut de Monica Gabor împotriva deciziei din 6 iunie a Judecătoriei Buftea potrivit căreia Irina rămâne în grija tatălui ei până la definitivarea procesului de divorţ.

Decizia Judecătoriei Buftea de încredinţare a Irinei lui Irinel Columbeanu a fost luată în timp ce Monica Gabor era plecată în Statele Unite, unde avea de onorat un contract. Hotărârea a fost contestată la Tribunalul Bucureşti de Monica Gabor.

În 17 iunie, într-un alt dosar, Judecătoria Buftea a luat act de poziţia exprimată de Monica şi Irinel Columbeanu privind despărţirea de comun acord, sentinţa fiind irevocabilă.

Monica a revenit la numele Gabor, avut înaintea căsătoriei. În ceea ce priveşte partajul bunurilor, instanţa a dispus disjungerea şi judecarea într-un nou dosar pe rolul Judecătoriei Buftea.

Anterior, pe 4 aprilie, Tribunalul Bucureşti a decis ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija lui irinel Columbeanu, până la soluţia finală privind divorţul.

Monica Columbeanu a luat-o pe Irina de la Izvorani pe 15 aprilie, după ce, în urma învestirii cu titlu executoriu a deciziei Tribunalului Bucureşti, a venit de la reşedinţa soţului ei însoţită de un executor judecătoresc, avocaţi şi poliţie.

În 25 mai, Monica Columbeanu i-a propus soţului său un acord privind custodia fiicei lor, ca urmare a unei solicitări făcute de omul de afaceri prin care cerea ca soţia sa să fie de acord ca Irina să poată sta temporar la Izvorani, potrivit avocaţilor Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu.

"Acest demers nu reprezintă o renunţare la obligaţia Monicăi Columbeanu de creştere şi educare a Irinei, ci un beneficiu pentru creşterea normală şi armonioasă a fetiţei", precizau atunci avocaţii acesteia.

În urma unei solicitări transmise personal de Irinel Columbeanu, în prezenţa avocaţilor acestuia, imediat după amânarea judecării cererii de reîncredinţare a Irinei de către Judecătoria Buftea, din 23 mai, Monica a fost rugată să fie de acord ca fiica lor să poată sta temporar la Izvorani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici