Irina rămâne la Irinel Columbeanu până la decizia definitivă privind divorţul

Irina rămâne în grija lui Irinel Columbeanu până la decizia definitivă privind divorţul şi încredinţarea copilului, Tribunalul Bucureşti respingând, luni, cererea Monicăi Columbeanu de suspendare a deciziei Judecătoriei Buftea.

121 afișări
Imaginea articolului Irina rămâne la Irinel Columbeanu până la decizia definitivă privind divorţul

Irina rămâne la Irinel Columbeanu până la decizia definitivă privind divorţul (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Monica Columbeanu a cerut, luni, la Tribunalul Bucureşti, care judecă recursul său faţă de soluţia din 28 februarie a Judecătoriei Buftea prin care Irina i-a fost încredinţată temporar lui Irinel Columbeanu, suspendarea acestei decizii până la pronunţarea unei sentinţe definitive privind divorţul.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a respins cererea Monicăi Columbeanu, astfel că Irina rămâne în continuare în grija lui Irinel Columbeanu.

În cazul cererii Monicăi Columbeanu de suspendare a efectelor deciziei Judecătoriei Buftea, Irinel Columbeanu a spus instanţei că, în opinia sa, "un copil nu are ce căuta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare".

El a susţinut că Monica Columbeanu locuieşte cu sora ei, Ramona Gabor. Irinel Columbeanu a precizat că nu este de acord ca fetiţa lui să stea sub acelaşi acoperiş cu Ramona Gabor, a cărei moralitate a criticat-o.

În ce priveşte recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Irina i-a fost încredinţată, temporar, tatălui acesteia, instanţa a amânat dezbaterile pentru 4 aprilie.

Decizia de amânare a dezbaterilor a fost luată după ce Irinel Columbeanu a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi un document referitor la care a cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi care să nu poată fi studiat de către soţia sa. În replică, avocaţii Monicăi Columbeanu au cerut amânarea judecării recursului pentru a putea studia întâmpinarea depusă, solicitare care a fost admisă.

Tot luni, la Judecătoria Buftea a fost luată în discuţie cererea de divorţ a soţilor Columbeanu.

Cererea a fost introdusă de Monica Columbeanu, demersul ei fiind comentat pe larg de presă, mai ales că ea a solicitat separat, prin ordonanţă preşedinţială, încredinţarea fiicei sale, cerere respinsă de Judecătoria Buftea.

Judecătorul care a dispus ca Irina Columbeanu (5 ani) să rămână temporar în grija tatălui ei afirmă, în motivarea deciziei, că între niciunul dintre cei doi părinţi şi copil nu există o legătură "foarte puternică", însă condiţiile oferite de tată sunt "preferabile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici