Irinel Columbeanu la Tribunal: Un copil nu poate sta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare

Irinel Columbeanu a declarat, luni, la Tribunalul Bucureşti (TB), unde urma să se dezbată recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Irina i-a fost încredinţată temporar, tatălui, că nu suportă ca fetiţa lui să stea sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare.

150 afișări
Imaginea articolului Irinel Columbeanu la Tribunal: Un copil nu poate sta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare

Irinel Columbeanu la Tribunal: Un copil nu poate sta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Monica şi Irinel Columbeanu s-au prezentat, luni dimineaţă, la Tribunalul Bucureşti, pentru judecarea recursului făcut de fotomodel faţă de decizia Judecătoriei Buftea.

Avocaţii lui Irinel Columbeanu au depus o întâmpinare privind respingerea recursului făcut de Monica Columbeanu.

De asemenea, Irinel Columbeanu a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi document referitor la care au cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi care să nu poată fi studiat de către soţia sa.

În replică, avocaţii Monicăi Columbeanu au cerut amânarea judecării recursului pentru a putea studia întâmpinarea depusă, solicitare care a fost admisă. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru 4 aprilie.

În plus, apărarea fotomodelului a mai cerut instanţei suspendarea efectelor deciziei Judecătoriei Buftea. Referitor la acest aspect, Irinel Columbeanu a spus instanţei că, în opinia sa, "un copil nu are ce căuta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare".

El a susţinut că Monica Columbeanu locuieşte cu sora ei, Ramona.

În acest context, omul de afaceri a spus că nu este de acord ca fetiţa lui să stea sub acelaşi acoperiş cu Ramona Gabor, a cărei moralitate a criticat-o.

Instanţa tribunalului Bucureşti urmează să ia o decizie cu privire la suspendarea efectelor Judecătoriei Buftea privind încredinţarea fetiţei, prin ordonanţă preşedinţială, tatălui său, până la pronunţarea definitivă a divorţului.

Monica şi Irinel Columbeanu au plecat spre Judecătoria Buftea, unde urmează să se judece procesul de divorţ.

Cererea de divorţ a fost introdusă de Monica Columbeanu, demersul ei fiind comentat pe larg de presă, mai ales că ea a solicitat separat, prin Ordonanţă preşedinţială, încredinţarea fiicei sale, cerere respinsă de Judecătoria Buftea.

Judecătorul care a dispus ca Irina Columbeanu (5 ani) să rămână temporar în grija tatălui ei afirmă, în motivarea deciziei, că între niciunul dintre cei doi părinţi şi copil nu există o legătură "foarte puternică", însă condiţiile oferite de tată sunt "preferabile".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici