Iubitul Elenei Udrea, poza cu aceasta pe o plajă din Costa Rica: "the3ofus" | FOTO

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat luni, pe Instagram, o fotografie în care apare alături de fostul ministru al Turismului. Fotografia se presupune că este făcută în Costa Rica, zilele acestea.

13139 afișări
Imaginea articolului Iubitul Elenei Udrea, poza cu aceasta pe o plajă din Costa Rica: "the3ofus" | FOTO

Iubitul Elenei Udrea, poza cu aceasta pe o plajă din Costa Rica: "the3ofus" | FOTO

Poza îi arată pe Elena Udrea şi Adrian Alexandrov ţinându-se de mână pe o plajă şi este însoţită de mesajul "the3ofus" (noi trei), făcând referire la copilul pe care urmează să îl nască Elena Udrea.

Fotografia se presupune că este făcută recent, în condiţiile în care pe pagina de Facebook a lui Adrian Alexandrov apare că se întoarce de la Aeroportul San Jose din Costa Rica spre Bucureşti.

Udrea ar urma să nască la începutul toamnei, după ce a anunţat că este însărcinată cu gemeni, dar apoi a pierdut unul dintre feţi.

Elena Udrea a plecat, la începutul anului în Costa Rica, iar apărătorii săi susţin că a cerut azil politic. Aceasta a fost condamnată la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

alexandrov_adrian#the3ofus💞

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici