CM 2018 | Sora lui Neymar s-a accidentat în tribună la meciul Brazilia - Costa Rica

Rafaella Santos, sora lui Neymar, s-a accidentat în tribună în timp ce se bucura la golul înscris de fratele ei la CM 2018, în meciul cu Costa Rica.

13530 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Sora lui Neymar s-a accidentat în tribună la meciul Brazilia - Costa Rica

CM 2018 | Sora lui Neymar s-a accidentat în tribună la meciul Brazilia - Costa Rica

Tânăra şi-a dislocat umărul după ce s-a izbit, accidental, de un prieten aflat şi el la meci, potrivit BBC. Mai târziu, sora celui mai scump fotbalist din lume a publicat o imagine pe o reţea de socializare online în care apare cu braţul stâng imobilizat.

 

 

Oi galera!!!! Como vocês sabem comemorei tanto a última vitória que até me lesionei hahahaha. @cea_brasil me salvando mais uma vez e agora com essa super jaqueta e esse shorts Mara!!!Confiram mais sobre o look no meu stories e no insta da @cea_brasil !! #VaiBrasil #CeaNaRussia

A post shared by Rafaela (@rafaella) on

Jun 27, 2018 at 8:45am PDT

Sora fotbalistului brazilian este şi ea o celebritate pe internet. Tânăra are peste 4,5 milioane de fani pe Instagram.

Brazilia - Mexic, luni de la ora 17:00

 

Brazilia a pătruns fără emoţii în fazele eliminatorii are competiţiei. Sud-americanii au terminat pe primul loc în grupa E, după ultima victorie, scor 2-0, împotriva reprezentativei Serbiei, echipă pe care România o va întâlni în UEFA Nations League. Mexicanii vor da peste un Coutinho aflat în mare formă, cu două goluri şi o pasă de gol în trei meciuri. Chicharito&Co. s-au calificat dramatic în optimile Cupei Mondiale. După ce au obţinut şase puncte în primele două partide, împotriva Germaniei şi Coreei de Sud, meixcanii riscau să fie eliminaţi din competiţie în cazul unui succes al trupei lui Joachim Low, însoţit de o victorie a Suediei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici