Jacheta purtată de Brad Pitt în filmul "Furia: Eroi anonimi", scoasă la licitaţie pe internet

Jacheta purtată de Brad Pitt în filmul "Furia: Eroi anonimi" a fost scoasă la licitaţie pe site-ul eBay.com, alături de o copie a scenariului acestei pelicule, banii urmând să fie folosiţi în scopuri caritabile.

264 afișări
Imaginea articolului Jacheta purtată de Brad Pitt în filmul "Furia: Eroi anonimi", scoasă la licitaţie pe internet

Jacheta purtată de Brad Pitt în filmul "Furia: Eroi anonimi", scoasă la licitaţie pe internet (Captură video)

Brad Pitt şi-a pus semnătura pe jacheta purtată în timpul filmărilor pentru pelicula "Furia: Eroi anonimi", în care joacă rolul unui ofiţer, Don "War Daddy" Collier, liderul unui grup de tanchişti care luptă cu naziştii în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, şi a donat-o principalului consilier militar al producţiei, David "Sting" Rae, fost ofiţer al armatei britanice în cadrul regimentului Ligh Dragoons, informează contactmusic.com.

Pitt a semnat şi copia sa de scenariu, iar ambele obiecte sunt acum oferite spre vânzare pe site-ul eBay.com, banii urmând să fie donaţi unei organizaţii caritabile care are legături cu regimentul Light Dragoons.

Mulţi dintre soldaţii şi ofiţerii acestui regiment au participat la realizarea filmului "Furia: Eroi anonimi", fie ca membri ai echipajelor tancurilor din filme, fie pe post de consilieri.

La ora transmiterii acestei ştiri, preţul oferit pentru jachetă era de 420 de euro. Licitaţia online se va încheia pe 19 noiembrie.

Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, este actor şi producător de film. Artistul a primit un Glob de Aur şi alte patru nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj). Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit în acest an primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve Mc Queen, recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici