Jamie Foxx, acuzat de o femeie că a lovit-o cu organul sexual peste faţă. Ea a mers la spital

Jamie Foxx este acuzat de o femeie că a lovit-o cu organul sexual peste faţă, incidentul având loc în urmă cu aproape 16 ani, iar actorul califică afirmaţia drept "o minciună absurdă", potrivit tmz.com.

4000 afișări
Imaginea articolului Jamie Foxx, acuzat de o femeie că a lovit-o cu organul sexual peste faţă. Ea a mers la spital

Jamie Foxx, acuzat de o femeie că a lovit-o cu penisul peste faţă. Ea a ajuns la spital

Presupusul atac a avut loc în Las Vegas, în 2002.

Potrivit poliţiei americane, reclamanta a declarat, săptămâna trecută, că ea şi o prietenă participau la o petrecere organizată la locuinţa lui Jamie Foxx, când acesta a încercat să facă sex oral cu ea, lucru pe care femeia l-a refuzat. Femeia spune că, după ce l-a refuzat, acesta a lovit-o cu penisul peste faţă.

Femeii i s-a spus apoi să plece, iar ea a mers la un spital, a doua zi după incident, pentru a primi tratament, întrucât a avut un atac de panică sever.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, însă fapta ar putea fi considerată prescrisă, având în vedere timpul scurs de la incident.

Avocatul actorului a declarat pentru tmz.com că acesta neagă fapta şi chiar a depus o plângere pentru răspândirea de informaţii false.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici