Janet Jackson vrea să adopte un copil din Siria sau din Iordania

Cântăreaţa americană Janet Jackson vrea să adopte un copil din Siria sau din Iordania, alături de soţul ei, omul de afaceri Wissam Al Man.

141 afișări
Imaginea articolului Janet Jackson vrea să adopte un copil din Siria sau din Iordania

Janet Jackson (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Artista în vârstă de 47 de ani, care a dezvăluit în luna februarie că s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana, în vârstă de 37 de ani, în cadrul unei ceremonii private, care a avut loc anul trecut, doreşte foarte mult să devină mamă şi a început să se informeze în legătură cu procedura de adopţie a unui copil din Siria şi din Iordania, informează contactmusic.com.

"Ştie că nu prea mai are şanse să rămână însărcinată, aşa că a intenţionează să adopte un copil. A fost foarte emoţionată de evenimentele din Iordania şi din Siria, acum, de când locuieşte în străinătate. Nu se ştie deocamdată când se va întâmpla acest lucru", a declarat o sursă pentru site-ul UsMagazine.com.

O altă sursă a declarat pentru New York Post că Janet Jackson a discutat cu regina Rania a Iordanului despre dorinţa ei de a adopta un copil.

În iunie, cântăreaţa americană a devenit noua imagine a UNICEF şi va promova o campanie iniţiată de această organizaţie pentru a combate foametea şi malnutriţia copiilor din Africa.

Janet Jackson este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 70 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982.

Janet Jackson şi-a început relaţia cu Wissam Al Mana, care este cu aproape zece ani mai tânăr decât ea, în vara anului 2010.

Artista a avut anterior o relaţie cu producătorul muzical Jermaine Dupri, care a durat şapte ani.

Janet Jackson s-a căsătorit pe 7 septembrie 1984 cu James DeBarge, însă căsnicia lor a fost anulată în justiţie pe 18 noiembrie 1985. Artista s-a căsătorit pe 31 mai 1991 cu René Elizondo, de care a divorţat pe 13 martie 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici