Jennifer Lopez va lansa un documentar 3D

Jennifer Lopez calcă pe urmele unor cântăreţi ca Justin Bieber şi Katy Perry şi va lansa şi ea un film 3D cu înregistrări de la concertele susţinute, dar şi alte evenimente din viaţa ei, din ultimii ani.

255 afișări
Imaginea articolului Jennifer Lopez va lansa un documentar 3D

Jennifer Lopez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Documentarul se va numi "Dance Again", după hitul lui Lopez cu Pitbull, care a dat şi titlul unui turneu mondial al artistei, şi va fi centrat pe "ultimii ani din viaţa lui Jennifer, în care s-a confruntat cu schimbări majore", potrivit managerului acesteia, Benny Medina, potrivit hollywoodreporter.com.

De altfel, Jennifer Lopez a menţionat că doreşte să se concentreze asupra carierei sale în cinematografie, când a părăsit emisiunea americană de talente "American Idol", în care a fost jurat timp de două sezoane, în luna iulie.

Medina a precizat că actriţa şi cântăreaţa lucrează în prezent la filmarea acestui documentar 3D.

Pelicula are şanse să ocupe o poziţie fruntaşă în box-office, urmând să reflecteze în 3D concertele sold-out ale cântăreţei cu Enrique Iglesias, jurizarea competiţiei "American Idol" şi, desigur, divorţul tumultuos de Marc Anthony, ipostaza de mamă de gemeni pe care îi are din această căsătorie şi proaspăta relaţie cu tânărul dansator Casper Smart.

Proiecte similare au avut înaintea ei Justin Bieber ("Never Say Never") şi Katy Perry ("Part of Me"). Filmul lui Bieber, lansat anul trecut, a avut încasări de 98 de milioane de dolari pe plan mondial, în timp ce documentarul 3D lansat de Katy Perry luna trecută a înregistrat deja încasări globale de 30 de milioane de dolari.

Aleasă, în mai anul acesta, de Forbes cea mai influentă celebritate din lume, J Lo este actriţă, artistă, cântăreaţă, producător de film, TV şi muzică, designer de modă, antreprenor şi filantroapă. În aprilie 2011, Jennifer Lopez a primit titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People, într-o perioadă în care cariera artistei americane se află din nou pe o pantă ascendentă, marcată de lansarea unui nou album - "Love?". Single-ul dance-pop "On The Floor" de pe acest album a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări şi pe prima poziţie în Top 10 Billboard, performanţă înregistrată de Lopez şi cu piesa "All I Have" din 2003. Jennifer Lopez a vândut peste 11,8 milioane de albume în SUA şi peste 70 de milioane de discuri în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici