Jessica Alba lansează un site cu informaţii utile pentru siguranţa bebeluşilor

Actriţa Jessica Alba va lansa, marţi, un nou site care are scopul de a-i informa pe tinerii părinţi despre ingredientele şi substanţele chimice folosite în alimentele, scutecele şi accesoriile pentru bebeluşi.

277 afișări
Imaginea articolului Jessica Alba lansează un site cu informaţii utile pentru siguranţa bebeluşilor

Jessica Alba lansează un site cu informaţii utile pentru siguranţa bebeluşilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană s-a asociat cu Brian Lee, directorul companiei The Honest Company, pentru a crea site-ul Honest.com, care va fi lansat marţi.

Jessica Alba l-a contactat pe Lee, după ce a descoperit că produsele pentru bebeluşi pe care le cumpărase erau pline de substanţe chimice toxice. Artista a devenit atât de preocupată de produsele pe care le cumpără pentru copiii ei, încât a început să le importe din alte ţări, care au norme de protecţie a consumatorului mult mai stricte decât cele existente în legislaţia americană, informează contactmusic.com.

Noul site oferă sfaturi şi informaţii utile despre aceste substanţe, ajutându-i astfel pe părinţi să evite produsele potenţial dăunătoare.

Jessica Alba a devenit cunoscută graţie serialului de televiziune "Dark Angel", dobândindu-şi celebritatea datorită rolurilor din filmele "Honey" (2003), "Sin City" (2005) şi "Cei 4 Fantastici" (2005). Printre cele mai recente filme ale tinerei actriţe americane se numără "Sub anestezie" (2007), "The Love Guru" (2008) şi "Ziua îndrăgostiţilor" (2010).

Actriţa în vârstă de 30 de ani este căsătorită cu producătorul de film Cash Warren. Cei doi au împreună două fiice - Haven Garner, născută în august 2011, şi Honor Marie, născută în iunie 2008, la o lună de la căsătoria lor, celebrată în California.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici