Joe Manganiello este cel mai sexy celibatar pe anul 2014

Actorul american Joe Manganiello, interpretul vârcolacului din serialul de televiziune "True Blood", a fost desemnat, marţi, cel mai sexy celibatar pe anul 2014 de editorii publicaţiei People.

525 afișări
Imaginea articolului Joe Manganiello este cel mai sexy celibatar pe anul 2014

Joe Manganiello (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Am origini siciliene", a declarat actorul pentru publicaţia People. "Sunt pasionat. Sunt o persoană pătimaşă. Dacă nu îţi place un lucru condimentat, atunci poate nu sunt pentru tine", a completat acesta, informează site-ul revistei.

Vedeta, în vârstă de 37 de ani, care interpretează rolul lui Alcide, vârcolacul sexy, din serialul "True Blood" şi care a debutat ca regizor cu documentarul "La Bare", a povestit în interviul acordat People despre prima lui iubire (prinţesa Leia din franciza "Războiul stelelor"), sărutul perfect şi despre adevărata dragoste.

"Cred că dragostea nebună de la început se transformă în nevoie. Chris Rock mi-a spus asta", a declarat actorul, care urmează să-şi reia rolul de stripper în continuarea filmului "Magic Mike".

De asemenea, vedeta a spus că cel mai mult apreciază la o femeie mirosul. "Este amuzant. Acum interpretez rolul unui vârcolac. Este ceva cu mirosul de pe gâtul femeii. Ahhhh. Este raiul", a mai spus Manganiello.

Joe Manganiello a jucat în mai multe seriale de televiziune, printre care "True Blood", "Hoţul fermecător/ White Collar", "Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother", "Ruleta destinului" şi "American Heiress", dar şi în lungmetraje precum "Omul păianjen", "Omul-păianjen 3", "Pregăteşte-te că vine/ What to Expect When You're Expecting" şi "Mike meseriaşu'/ Magic Mike".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici