Johnny Hallyday, spitalizat de urgenţă din cauza unei probleme cardiace

Legenda rockului francez Johnny Hallyday, care recent a împlinit 69 de ani, a fost spitalizat de urgenţă din cauza unei tahicardii, la sfârşitul săptămânii trecute, în Pointe-à-Pitre (Guadelupa, Antilele franceze), potrivit unui apropiat al cântăreţului.

270 afișări
Imaginea articolului Johnny Hallyday, spitalizat de urgenţă din cauza unei probleme cardiace

Johnny Hallyday (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciul de presă al artistului nu a putut fi contactat, deocamdată, pentru a confirma informaţiile. Producătorul lui Johnny Hallyday, Gilbert Coullier, a spus că va face publice detalii despre acest subiect în cursul zilei de luni.

Potrivit postului de radio RTL, rockerul a fost transportat la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu elicopterul, de pe insula Sfântul Bartolomeu, în apropiere de Guadelupa, unde se afla în vacanţă.

"Laeticia (soţia sa, n.r.) şi familia încearcă să-l transfere în Martinica", a mai transmis RTL.

Johnny Hallyday a început, în luna mai, un turneu-maraton de promovare a albumului său "Jamais Seul", în cursul căruia a concertat timp de trei seri consecutive la Stade-de-France din Paris.

Pe 3 august, el a întrerupt acest turneu, pentru o vacanţă de vară, timp în care a lucrat şi la noul său album, a cărui lansare este prevăzută pentru luna noiembrie.

Turneul artistului va fi reluat pe 11 octombrie, la Epernay (estul Franţei), în această serie de concerte fiind incluse 22 de show-uri.

În decembrie 2009, Johnny Hallyday a fost internat de urgenţă la Los Angeles, din cauza complicaţiilor apărute după o operaţie de hernie de disc.

După ce a intrat în comă, artistul a scăpat cu viaţă, însă şi-a anulat finalul turneului său - Tour 66 - prezentat atunci ca unul de adio.

Născut Jean-Philippe Smet, Hallyday este cel mai cunoscut cântăreţ de rock francez, cu peste 100 de milioane de albume vândute în cursul carierei sale de aproape 40 de ani. Specialiştii consideră că el este cel care a introdus stilul rock în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici