Jojo, despre spiritul Crăciunului: Adoram să merg la colindat; e minunat să fii copil - FOTO

Sărbătoarea Crăciunului se apropie şi amintirile din copilărie legate de Moş Crăciun încep să reapară. Jojo, de la "Serviciul Român de Comedie" a povestit că adora să meargă la colindat, iar Rareş Năstase, corespondentul Ştirilor Pro TV, şi-a amintit cu drag de tricicleta primită de la Moş Gerilă.

255 afișări
Imaginea articolului Jojo, despre spiritul Crăciunului: Adoram să merg la colindat; e minunat să fii copil - FOTO

Jojo, despre spiritul Crăciunului: Adoram să merg la colindat; e minunat să fii copil (Imagine: razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, Jojo a afirmat că în vacanţa de iarnă nu pleca la Ceahlău, deşi i-ar fi plăcut să îşi petreacă sărbătorile acolo. "În general stăteam prin Bucureşti şi ne jucam ore în şir, eu şi vărul meu Silviu, cu care am crescut împreună ca fraţii. Construiam cazemate din zăpadă şi alcătuiam două tabere şi ne băteam cu bulgari. Făceam oameni de zăpadă imenşi şi gheţuş şi ne dădeam pe gheaţă până seara târziu. Mergeam la săniuş în parc şi nu oboseam niciodată. E minunat să fii copil", a povestit aceasta.

De asemenea, Jojo a povestit că a auzit un zvon în clasa I că Moş Crăciun nu ar exista. "Nu i-am dat crezare nici până azi. Bineînţeles că există!", a declarat aceasta. Jojo a dezvăluit că adora să meargă la colindat, afirmând că era momentul ei de spectacol. "Odată, îmi amintesc că am mers la colindat în blocul de vizavi de bunica mea. Şi o familie nu a vrut să ne primească. Şi eu i-am rugat frumos să ne lase să cântăm, spunându-le că nu vrem bani, că vrem doar să colindăm. Ne-au primit şi uite că îmi amintesc de întâmplarea asta până azi. Colindul meu favorit este «Din an în an». Îl cânt în fiecare an cu tata, de Crăciun. Şi nu numai acesta, ci multe alte colinde", a adăugat Jojo.

Vedeta a dezvăluit că împodobeşte în fiecare an bradul cu familia. "Petrecem sărbătorile în familie, aşa cum le-am petrecut de când mă ştiu eu. Şi fiecare dintre noi găteşte câte ceva pentru masa de Crăciun. Ne bucurăm de Naşterea Domnului şi ne facem mici cadouri. Ne punem vâsc în casă ca să ne poarte noroc şi ne bucurăm de fiecare moment pe care reuşim să îl petrecem cu toţii", a mai spus aceasta. De asemenea, Jojo a relatat că şi-ar dori să primească de la Moş Crăciun o călătorie cu o sanie mare. "Poate că o să-i fac eu cadou fiului meu asta şi astfel ne vom bucura de ea împreună. Îmi doresc însă cel mai mult şi cel mai mult să fim toţi sănătoşi şi să avem linişte", a mai spus aceasta.

"Îmi amintesc aproape toate cadourile pe care le-am primit în copilărie. De Crăciunul cu pricina, din povestea cu vărul meu şi poeziile, Moşul mi-a adus o păpuşă îmbrăcată într-o rochiţă galbenă şi nişte apreschiuri galbene. Cred că aveam trei ani şi jumătate. Şi culoarea mea preferată atunci era galbenul. Am fost cea mai bucuroasă fetiţă din lume!", a relatat aceasta.

Rareş Năstase, corespondent al Ştirilor Pro TV, a povestit că îşi aminteşte cu mare drag de "unul dintre cele mai rezistente cadouri primite de la Moşul, o tricicletă". "Am primit-o când aveam trei ani şi a rezistat cel puţin doi. Trebuia să o împart cu fratele meu mai mic, cu care de altfel organizam în fiecare an urmărirea Moşului, numit pe atunci Gerilă. Încă de dimineaţă monitorizam uşile şi ferestrele, tresăream la cel mai mic zgomot. Era tradiţie să încercăm să-l prindem la brad. (...) Au încercat odată şi varianta cu Moşul sosit cu sacul la uşă, dar noi ne-am prins că este un prieten de familie şi am luat episodul drept o glumă. Noi ştiam una şi bună - Moşul vine fulger, trece prin pereţi sau intră pe gaura cheii, şi la asta trebuia să fim atenţi. Astăzi am aceeaşi intensitate în trăiri şi bucurie, când îi văd pe cei doi copii ai mei, cum la rândul lor, sunt total surprinşi de magia Crăciunului", a relatat acesta.

De asemenea, acesta a afirmat că "un cadou foarte preţios" a fost un costum de împărat pentru serbarea de iarnă de la grădiniţă. "Pe atunci nu se găseau în comerţ şi l-am apreciat pentru că era făcut de mama mea, exact aşa cum mi l-am dorit. Eram «Roşu Împărat» şi mama a lucrat la costum în fiecare seară, când se întorcea de la serviciu. Văd şi azi cu ochii minţii cum a stat câteva nopţi să coasă pe el tot felul de mărgele şi perluţe, cum mi-a făcut brâu şi teacă pentru sabie, şi mai ales cum mi-a croit pelerina, cu care eram atât de mândru în faţa colegilor de grupă. La fel de mândru eram şi când mă tot chema la probe. Aveam până şi coroană şi sceptru şi, din câte îmi amintesc, am vrăjit câteva colege prinţese, cu mantia mea", a mai afirmat Rareş Năstase.

Laura Cosoi a povestit că încă retrăieşte emoţiile sărbătorii de Crăciun. "Am doi frăţiori mici, nepoţi, finuţi şi prin ochii lor văd şi eu momentul Crăciunului cum îl vedeam când eram mică. Evident că momentul în care apărea bradul pe terasa casei, adus de Moş Crăciun, noaptea, apoi împodobirea lui, murăturile puse de tatăl meu, colindătorii pe care îi aşteptam cu uşa deschisă, poeziile pregătite pentru serbare, merindele specifice sărbătorilor, Slujba din noaptea de Crăciun, împărţirea cadourilor... acestea sunt cele mai intense emoţii care mă încearcă an de an", a afirmat aceasta. De asemenea, Laura Cosoi a relatat că a aflat foarte târziu că Moş Crăciun nu există. Totodată, aceasta a afirmat că îşi va petrece vacanţa împreună cu iubitul ei, Cosmin, urmând să stabilească şi destinaţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici