Jojo, îmbrăcată în 7.000 de perle naturale - FOTO

Jojo a purtat o rochie de mireasă cu peste 7.000 perle naturale, cusute manual, ţinuta urmând să fie atracţia evenimentului Expo Ideal Mariaj, care se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27 - 29 ianuarie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

903 afișări
Imaginea articolului Jojo, îmbrăcată în 7.000 de perle naturale - FOTO

Jojo, îmbrăcată în 7.000 de perle naturale (Imagine: Razvan Chirita/mediafax Foto)

Rochia, în valoare de peste 50.000 lei, este purtată de Jojo pe coperta celui mai recent număr al revistei Ideal Mariaj.

"M-am simţit incredibil de feminină şi specială în ţinuta cu 7.000 de perle naturale. Felul în care rochia a fost concepută, fiecare detaliu în parte, alegerea materialelor şi cusătura minuţioasă a mii de perle au transformat rochia-rândunică într-una dintre cele mai speciale pe care am avut privilegiul să le port vreodată", spune actriţa de la "Serviciul Român de Comedie" într-un interviu acordat pentru numărul 34 al revistei Ideal Mariaj, care va fi lansată la Expo Ideal Mariaj.

Realizarea rochiei a pornit de la un concept Ideal Mariaj, al cărei fashion editor este Iulia Albu şi a fost executată în atelierele Marithe. Cele 7.000 de perle pe care le conţine provin din Marea Roşie, iar broderia lor manuală a fost realizată în trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici