Justin Bieber, pus sub învinuire pentru agresarea unui şofer de limuzină

Poliţia canadiană l-a învinuit, miercuri, pe Justin Bieber, pentru agresarea, în dimineaţa de 30 decembrie, la Toronto, a unui şofer de limuzină, după ce l-a luat pe cântăreţul canadian, împreună cu alte cinci persoane, din faţa unui club.

295 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber, pus sub învinuire pentru agresarea unui şofer de limuzină

Justin Bieber, pus sub învinuire pentru agresarea unui şofer de limuzină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform raportului emis de poliţia din Toronto, Bieber ar fi lovit şoferul în ceafă, de câteva ori, în timpul unui conflict apărut în drum spre hotel. Şoferul a coborât din maşină şi a chemat poliţia, însă cântăreţul a plecat de la locul incidentului înainte de sosirea autorităţilor.

Pe de altă parte, un avocat din Canada, care îl reprezintă pe cântăreţ, a emis o declaraţie în care se susţine că Justin Bieber este nevinovat.

Avocaţii artistului speră ca incidentul să fie încadrat ca infracţiune minoră, echivalentul unui delict în Statele Unite ale Americii. Bieber trebuie să apară în faţa instanţei, la un tribunal din Toronto, pe 10 martie.

Acest incident este cel mai recent dintr-o serie neîntreruptă de probleme cu legea, cu care s-a confruntat Justin Bieber în ultima vreme.

Pe 23 ianuarie, Justin Bieber a fost arestat, în Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru participarea la o întrecere între maşini, fiind însă eliberat a doua zi pe cauţiune. La momentul respectiv, Bieber a spus poliţiştilor că, înainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana şi medicamente ce ar putea fi eliberate pe bază de reţetă.

Cântăreţul, care s-a prezentat miercuri la un sediu al poliţiei din Toronto, a pledat nevinovat la aceste acuzaţii. Dacă va fi condamnat, cântăreţul ar putea fi închis pentru şase luni, deşi ar putea scăpa cu o pedeapsă mai uşoară, dat fiind că nu are antecedente penale.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici