Kate Moss şi Milla Jovovich, goale în calendarul Pirelli 2012 - FOTO, VIDEO

Kate Moss, Lara Stone şi Milla Jovovich sunt câteva dintre modelele care au pozat nud pentru calendarul Pirelli pe 2012.

2727 afișări
Imaginea articolului Kate Moss şi Milla Jovovich, goale în calendarul Pirelli 2012 - FOTO, VIDEO

Kate Moss şi Milla Jovovich, goale în calendarul Pirelli 2012

Calendarul, ale cărui fotografii au fost realizate de Mario Sorrenti, conţine 18 imagini alb-negru şi 7 color, scrie dailymail.co.uk.

Mario Sorrenti, care a ales Corsica pentru realizarea fotografiilor calendarului pentru anul viitor, le-a imortalizat pe Kate Moss şi Milla Jovovich încă de când erau adolescente.

"Mario este singurul fotograf pentru care mi-aş da jos hainele", a declarat Milla Jovovich.

De la lansarea sa, în 1964, calendarul Pirelli este cunoscut pentru că ilustrează cele mai frumoase femei din lume. Mario Sorrenti este primul fotograf italian ales să realizeze pictorialele pentru faimosul calendar.

"Iniţial m-am gândit că voi face fotografii foarte sexy, dar când am ajuns la locaţie mi-am dat seama că nu vreau să fie deloc sexy. Nu vroiam ca fetele să pozeze arătându-şi nuditatea în mod evident", a declarat Sorrenti.

De peste 40 de ani, Pirelli acordă credit unui fotograf celebru care să le imortalizeze pe cele mai frumoase femei din lume. La început, a existat doar ideea de a crea un cadou fantastic, care să motiveze oamenii de la vânzări. În prezent, calendarul Pirelli este un articol generos pentru colecţionari şi, în acelaşi timp, un simbol al companiei. An de an, această autentică operă de artă acţionează ca un barometru, măsurând modul în care evoluează imaginea feminităţii în secolul nostru.

Prima apariţie topless a avut loc în 1972, iar între 1974 şi 1984 tradiţia Calendarului a fost întreruptă din cauza crizei petrolului: povestea calendarului Pirelli este şi povestea vremurilor noastre. Cele mai mari staruri ale modei au fost parte a poveştii, întruchipând idealul de frumuseţe al fiecărei epoci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici