Katherine Heigl spune că activitatea de model la vârsta de 9 ani a fost îngrozitoare

Actriţa Katherine Heigl spune că activitatea de model la vârsta de 9 ani a fost o experienţă îngrozitoare şi mărturiseşte că este încă nesigură în legătură cu felul în care arată, potrivit femalefirst.co.uk.

962 afișări
Imaginea articolului Katherine Heigl spune că activitatea de model la vârsta de 9 ani a fost îngrozitoare

Katherine Heigl spune că activitatea de model la vârsta de 9 ani a fost îngrozitoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 33 de ani a fost invitată la emisiunea TV "Andreson" şi a fost întrebată cum a fost să lucreze ca model, de la nouă ani, în reclame pentru firme ca magazinele Macy's şi Sears.

"O, Doamne, a fost îngrozitor. Chiar înţelegi, chiar şi când ai nouă ani, îţi spui «E stupid şi jalnic», iar ei zic «Nu, nu, e adorabil, fă aşa»", a spus Heigl.

Ea a mai mărturisit că este încă nesigură în privinţa felului în care arată. De curând, a fost îngrijorată la filmarea unei scene la duş pentru noul său film "One for the Money", inspirat de romanele scriitoarei Janet Evanovich.

"Oricât am încercat şi oricât de puţin am mâncat toată ziua sperând ca abdomenul meu să rămână plat, nu a contat", a spus Heigl la premiera filmului de la Paris.

Katherine Heigl are o fiică de trei ani, Naleigh, pe care a adoptat-o împreună cu soţul ei, Josh Kelley, în anul 2009, din Coreea de Sud.

Actriţa, cunoscută din serialul "Anatomia lui Grey", a mai jucat într-o serie de comedii romantice, printre care "Un pic însărcinată", "Viaţa aşa cum este ea/ Life As We Know It" şi "New Year's Eve".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici