Katie Holmes şi Tom Cruise vor petrece Crăciunul împreună

Actriţa Katie Holmes l-a invitat pe Tom Cruise să petreacă ziua de Crăciun împreună, în ciuda faptului că cei doi au divorţat în 2012, în încercarea de a-i oferi fiicei lor, Suri, o sărbătoare perfectă.

313 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes şi Tom Cruise vor petrece Crăciunul împreună

Katie Holmes şi Tom Cruise vor petrece Crăciunul împreună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, în vârstă de 36 de ani, a fost de acord să se întâlnească cu fostul ei soţ pentru masa festivă de Crăciun de dragul fiicei lor de 8 ani, Suri Cruise, informează contactmusic.com.

"Katie vrea să petreacă ziua de Crăciun cu familia ei, dar Suri este pe primul loc în viaţa ei şi este dispusă să facă orice îi stă în putere pentru ca Suri să fie fericită", a declarat o sursă.

Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat în 2012, după şase ani de căsnicie, actriţa americană primind custodia fiicei lor.

"Aşadar, ea l-a rugat pe Tom să vină, iar acesta a acceptat să încerce să îşi planifice vacanţa astfel încât Suri să fie cât mai mult implicată în planurile lui", a declarat sursa citată, pentru The Sun.

Tom Cruise filmează în această perioadă pentru o nouă peliculă din franciza "Misiune imposibilă", al cincelea lungmetraj din această serie urmând să fie lansat pe marile ecrane pe 25 decembrie 2015.

"Anul trecut Suri a petrecut Crăciunul cu Tom, fiind rândul lui, aşadar să îi fie aproape şi anul acesta este un bonus", a mai spus sursa.

Katie Holmes a devenit cunoscută cu rolul din serialul TV "Dawson's Creek" şi s-a remarcat apoi în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" (2005), dar şi într-o miniserie TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Tom Cruise, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film de la Hollywood. Pe lângă hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibilă", Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Recent, Tom Cruise a jucat în filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp 3D", care a avut premiera în România pe 6 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici