Katy Perry face istorie în topurile muzicale americane

Cântăreaţa Katy Perry rescrie istoria în topurile muzicale americane, după ce un al cincilea single de pe albumul ei "Teenage Dream" a ajuns în fruntea U.S. Billboard Pop Song Chart.

318 afișări
Imaginea articolului Katy Perry face istorie în topurile muzicale americane

Katy Perry face istorie în topurile muzicale americane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană a devenit primul artist care reuşeşte să aibă cinci piese de pe acelaşi album în fruntea U.S. Billboard Pop Songs Chart, după ce piesa "Last Friday Night (T.G.I.F.) a ajuns pe prima poziţie în acest clasament. Topul menţionat este alcătuit pe baza numărului de difuzări de care beneficiază o piesă la posturile radiofonice americane, informează contactmusic.com.

Dacă această piesă va ajunge pe prima poziţie în topul Hot 100, la sfârşitul acestei săptămâni, Katy Perry va egala performanţa reuşită de Michael Jackson cu albumul "Bad", care a generat cinci piese ce au ajuns pe prima poziţie în 1987.

Katy Perry se află în acest moment la egalitate cu Justin Timberlake şi Lady Gaga, ale căror albume - "FutureSex/ LoveSounds", respectiv "The Fame" - au generat patru piese care au ajuns în fruntea topului Hot 100.

Katy Perry este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută graţie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima poziţie în peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici